Спорт

Хасковските футболистки вече мачкат на терена, харесаха Полина за националния

Девойките на хасковския футболен клуб „Асти АБ“ стартираха успешно първия турнир от държавното първенство за девойки до 17 г. на базата на „Евроколеж“ в пловдивското с. Оризари.

Възпитаничките на треньорите Драгомир Топалов и Антон Богомилов победиха в първата среща „Ботев“ (Рудозем) с 2:1 след голове на Мариян Делчева и Белла Пецова. Нашите загубиха втората среща с 0:5 срещу шампиона “Екомет” (Пловдив), но оставиха много добро впечатление у специалистите.

Футбол

След турнира стана ясно, че най-вероятно 13-годишната централна защитничка Полина Найденова ще получи повиквателна за националния отбор до 15-годишна възраст. Момичето се занимава с футбол, както и съотборничките й от началото на тази година. Тя живее в с. Крепост, учи в Димитровград и тренира в Хасково.

В първенството предстоят още 3 турнира, като надеждите са на един от тях домакин да бъде Хасково.

Футбол

Haskovo.info припомня, че клубът, в който тренират около 20 момичета, вече излъчи и две футболни съдийки – 15-годишната Мариана Стоилова и Мелиса Ахмедова на 16 г., които в края на октомври дебютираха в официален мач.

Футбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button