Хасково

31-годишният крадец на хасковските понита, осъждан и за отвличане на булка

31-годишният Васил Й. е оставен в ареста от Хасковския районен съд за кражбата на караваната с двете понита, за които Haskovo.info писа.

Припомняме, че 12 ноември караваната с кончетата, на стойност 6000 лв., бяха задигнати от вила зад хасковския хлебозавод. На 28 ноември понитата са открити в района на Стара Загора, а караваната в село край Нова загора. Собственикът им Краси Жечев благодари на полицията и на всички хора, които се включиха в издирването на понитата.

Досега Васил Й. е осъждан за кражба със споразумение, одобрено от Районен съд – Нова Загора, с което му е наложена 7-месечна условна присъда с изпитателен срок от 3 г., както и за отвличане на жена с цел да встъпи в брак, като и по това дело наказанието също е било отложено с изпитателен срок. През 2011 г. Районен съд-Нова Загора му е наложил глоба за маловажен случай на държане на наркотични вещества.

В момента срещу обвиняемия има още три незавършени наказателни производства в Нова Загора, като две от тях са за управление на кола без книжка и едно за държане на наркотични вещества.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button