Регион

Арести след побой и скандал с вадене на пистолет в Симеоновград

Двама са задържани след скандали в Симеоновград в съботната нощ, съобщават от полицията.

И двата инцидента стават малко след 21 часа. При първия на ул. „Княз Александър Батенберг“ е възникнал спор и сбиване на битова основа между 48-годишен жител на града, познат на органите на реда и 34-годишен негов съгражданин.

При скандала последният нанася удар в лицето на 48-годишния мъж, който пада на циментова настилка и си удря главата. Прегледан е в ЦСМП-Хасково с контузно-разкъсна рана на тила, без опасност за живота.

Малко по-късно е избухнал скандал отново от битов характер между двама симеоновградчани – на 24 и на 52 г., познати на органите на реда.

След скандала по-възрастният мъж отива до дома си, взима газов пистолет и се връща на кръстовището на улиците „Иван Вазов“ и „Здравец“, където са били събрани роднините на опонента му и насочва оръжието срещу 29-годишен жител на града. Същият му отнема пистолета, като не е произведен изстрел. Пистолетът е предаден с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
07.07.2016 22:05 22:05

Не мога да коментирам тук в Симеоновград няма полиция, няма закон за ромите тук. На гости съм за седмица и се нагледах на безхаберие от страна на полицията тук всеки ром (циганин) си прави каквото иска било то със колата или със каруца събират се пред някакъв магазин и сядат пред него и се наливат с бира щото е по евтино викат и крещят а РПУ е на 10 метра от магазина господата полицай си питат оная работа да направят нещо. Е нема такава държава и полиция

Back to top button