Регион

23-годишен хвърля 140 грама трева и бяга, друг предава незаконен „Макаров“

23-годишен младеж от село Крепост е изхвърлил плик с 140 грама канабис и е побягнал при опит за полицейска проверка на димитровградската улица „Сливница“, съобщават от полицията.
Беглецът е задържан за 24 часа.

В харманлийската полиция е образувано бързо производство срещу 61-годишен симеоновградчанин за незаконно притежание на оръжие. При полицейска проверка мъжът е предал доброволно боен пистолет „Макаров“ и 21 патрона за него, без да има за тях надлежно издадено разрешително.

При полицейска проверка на димитровградския булевард „Стефан Стамболов“ на Опел, управляван от 40-годишен жител на с. Ябълково е открита саморъчно свита цигара с тегло около 0,3 гр, която при полеви наркотест реагира на канабис.

11 380 цигари без акцизен бандерол са открити и иззети при полицейски проверки от служители на ОД МВР Хасково и РУ Димитровград.

При проверка в Хасково пред магазин на ул. ”Пещера” на 60-годишна хасковлийка, са открити и иззети 2 400 цигари от различни марки, а при последвала проверка в дома са открити още 1 400 къса цигари.

При проверка в частен дом на хасковската улица ”Картечар”, обитаван от 42-годишна хасковлийка са открити и иззети 1 200 къса цигари, напълнени с нарязан тютюн.

При проверка в Хасково на автобус, у 53-годишен жител на областния град са открити и иззети 380 цигари.

На разклона за с. Великан пък е извършена проверка на Ауди, управляван от 26-годишен жител на Чирпан. При проверката в багажното отделение на автомобила са открити и иззети 6 000 цигари, а мъжът е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button