Хасково

Стягат ледената пързалка в Хасково, пускат я до дни

От общината започнаха монтаж на ледената пързалка на площадка „Спартак“ в Хасково.

Сега се монтира повърхността на съоръжението, която в следващите дни ще бъде заледявана. Предстои поставянето и на предпазните заграждения.

От пресслужбата на кметството съобщиха за Haskovo.info, че атракцията ще бъде отворена за посетители до дни в зависимост от атмосферните условия. Температурите навън са достатъчно ниски, като най-вероятно това ще стане до уикенда или най-късно в началото на следващата седмица.

Ледена

Цените са без промяна: за час пързаляне за младежи до 18 г. – 2 лв., а за възрастни – 3 лв. Наемът на кънки за час е 2 лв., колкото струва и учителят за пързаляне.

През последните две години пързалката отваряше в средата на декември.

Ледена

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
AHMED
AHMED
06.12.2016 18:47 18:47

Da vi Eva may..ata balgarska osakatihte horata s tiq razpadnali se iznoseni kanki I pari climate uhh nqma da se opravi le6ove balkanski.

Анонимен
Анонимен
06.12.2016 23:37 23:37
Отговор до  AHMED

Kato ne ti haresva ne karai be

Велико
Велико
06.12.2016 22:30 22:30

Еи амуджа покажи си лицето бе мазник

Ахмед
Ахмед
08.12.2016 22:55 22:55
Отговор до  Велико

Шш тъпунгер недей се прави на голямо ляйно штото 6те ти го дам в устата. От вас ли ще се крия бе лешове?! Кой си ти ще ми кажеш ли от това самочувствие?!? Леш Балкански! Трябваше наистина да ва изколят османците (не са го сторили цялата ви история е лъжа) че да се оправи демографията на този регион.

Ахмед
Ахмед
08.12.2016 23:08 23:08
Отговор до  Ахмед

Шш тъпунгер недей се прави на голямо ляйно штото 6те ти го дам в устата. От вас ли ще се крия бе лешове?! Кой си ти ще ми кажеш ли? От къде това самочувствие?!? Леш Балкански! Трябваше наистина да ва изколят османците (не са го сторили цялата ви история е лъжа) че да се оправи демографията на този регион

АНОНИМЕН
АНОНИМЕН
08.12.2016 12:35 12:35

Добре бе човече..не си ли виждаш граматиката и правописа.Защо се опитваш да правиш коментари.Не стига дето не си ходил в първи клас ама и претенции имаш .

Ахмед
Ахмед
08.12.2016 23:27 23:27
Отговор до  АНОНИМЕН

А ти нещастнико, ти защо си правиш труда да пишеш коментари? Че не ти е грижа за хората тва ни е ясно. Празноглавчо! С граматика, правопис мислиш че си нещо по-вече ли? Та граматиката изобщо не ни е тема на разговор. Ние не сме на изпит и последно с това можеш да засегнеш някой, който старае да пише правилно. В случая виждаш че 5 стотинки са давам за българския. Език, който се говори от има-няма 6 милиона комплексари-некадърници, коитоцяла Европа не ги счита за хора. Пишел ми на български той :д копеле! Тия номера години наред ги правехте на малцинствата в БГ знай че хората вече имат възможност да четат от независими източници и да видят истината, че българина и българския всъщност са последната дупка на кавала. И всяка инвестиция в българския език е празна работа!

Ахмед
Ахмед
08.12.2016 23:06 23:06

Граматиката ми е супер братле, а тва че е на латински писано още по-добре. Кирилицата е за Кирил и Методий. Правя коментари, защото някой ще си изпотроши главата заради вашите развалени/износени кънки. Кои точно стандарти на безопасност следвате, онези в Индия? Африка? Ако да да ви кажа те са много по-добре. По-добре понесете по някоя критика за добро, не за лошо. Конфликтна, комплексирана тъпа нация!
А мъжленцата мастурбатори горе да не ми се правят които иска да ми види лицето или ку..а няма проблем.

Апостол Петър
Апостол Петър
09.12.2016 0:02 0:02

Ахмедчо ако те набарам ще те пускам със кънките по асвалта чисто гол да караш мишко умряла!!!Много лесно мога да те разбера кой си и мисля да го направя и ще ми се напикаеш в рачучките фес умрял….Ти за кой се взе че да цитираш история ти предсава си нямаш как са се насрали турците като са дошли руснаците и как са ги спряли в австрия-унгария и никога не са можели да минат натам през цялата как и казвата ””османска империя”” били сте 500 години за смях и продалжавате да сте цяла европа ви се смее и ще продалжава да ви се смее…за нищо не ставате и това е доказано….Модерния ви предводител Кемал Ататюрк е имал брак с българка,но не са и позволили да замине,той е учил във Велико търново пача проста а ти си лежал по някви бустани в каруцата и незнаеш думата история даже какво означава боклуче малко,ще те намеря и ще ти я.изпиша на челото История Славянобългарска……Накрая за финал да ти кажа с прочетеното до тука се изложи още повече…дърпай рязко пача проста докато не съм те срещнал….

Ахмед
Ахмед
10.12.2016 2:18 2:18
Отговор до  Апостол Петър

Ок много големи закани голяма мъжага. Аз не мога да дам контакти точно тук на публично но ще ти пратя на лично само ми кажи как. Заклевам се не само че ти ще се насреш и ще те накарам да си изядеш лайното тъпо българско свиньо. Не си прави труда кажи ми къде изкаж да ти пратя? Тешкарчо тия номера ще ги правиш на пикльовци
Ще ти еба и мускулите ще те еба и щангите които си дигал
Малко зоб малко мускул тежкари станахте всичките
Внимавай да не се молеш в болницата да ти минат страданията по-бързо или да беше върнал времето назад. Не сам ти вчерашен момченце не ми се прави на мутра

Back to top button