Видео

На легло след нападение от кучета – ВИДЕО

Млада жена от Хасково ще изкара два месеца на легло, след като била нападната от бездомни кучета в парк до детска градина. Тя не е ухапана, но при падането е счупила два гръбначни прешлена.

29-годишната Виолета Христова отивала към детската градина в квартал „Македонски“, когато била нападната от кучета. Те не успели да я ухапят, но тя паднала и се ударила жестоко. След вчерашната си разходка до градината, в следващите два месеца Виолета ще остане вкъщи на легло.

Лекарите я пратили на рентген и било установено, че има два счупени прешлена. Сега е със стагащ колан и не може да мърда. Освен всичко друго Виолета има бебе на близо 3 месеца, което кърми и заради това не може да приема лекарства.

След случката от община Хасково се извинили на младата жена. В града приют за кучета няма. Такъв се предвижда най-рано догодина, а дотогава кучетата могат единствено да бъдат кастрирани в приюта в Димитровград и да бъдат върнати на същото място.

 

Видео: Хаиг Карекинян

24 коментара

 1. От Общината се ИЗВИНИЛИ на жената Това ако не е връх на ЛИЦЕМЕРИЕ здраве му кажи

 2. То от тъпите общинари какво друго да очакваш – не да решат проблема ами ще ми се извиняват, дебелащина и некадърност голяма

 3. С тия кучешки глутници из Хасково нищо хубаво не ни очаква. Какво да им слушаме обясненията на общината. Ако можеха и искаха досега да са решили въпроса. Те само се мотаят, ама ако тях ги залапа някой пес да видим тогава.

 4. А ЗАЩО Г-Н ДИМИТРОВ НЕ ПОПИТАХТЕ МАЙКАТА КАКВО Е НАПРАВИЛА СЛЕД ПЪРВОТО НАПАДЕНИЕ? МОЖЕШЕ ДА ПОМОЛИ БАЩАТА ДА ВОДИ ДЕТЕТО ИЛИ ДА СЕ ОБАДИ ОЩЕ ТОГАВА НА ОБЩИНАТА. ЧАКАМЕ ДА СТАНИ НЕЩО ЛОШО И НЕ СИ ЗАДАВАМЕ ВЪПРОСА ДАЛИ НИЕ БИХМЕ ГО ПРЕДОТВРАТИЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН. АКО НЕ ВИ СВЕТИ УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ И СИ СЧУПИТЕ КРАК, ПАК ЩЕ ОБВИНИТЕ ОБЩИНАТА! А ДАЛИ НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОБАДИТЕ ДА СЕ СМЕНИ КРУШКАТА ? НАЙ-ЛЕНО Е ТАКА-НЯКОЙ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН, НЕ НИЕ. А АКО ВНИМАТЕЛНО ГЛЕДАТЕ РЕПОРТАЖА ЩЕ ЧУЕТЕ ОТ ЕДНИ ЖЕНИ, ЧЕ КУЧЕТАТА НЕ НАПАДАТ АКО НЕ ГИ ЗАКАЧИШ! НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ДРУГИТЕ, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВИЕ КАК РЕАГИРАТЕ АКО ВИДИТЕ НЯКОЯ НЕРЕДНОСТ, НО СИ ПРЕМЪЛЧАВАТЕ И СЛЕД ТОВА ТЪРСИТЕ ВИНОВЕН-ТОВА Е ДЕТСКО ПОВЕДЕНИЕ!

  1. Кучелюбе, градът не е място за бездомни кучета. Имам две кучета и си ги гледам в двора. Едното е от приют, а другото само дойде в двора, след като го изгонили от къщи. Хъски. Красавец. Два пъти го връщахме на собственика и два пъти се връщаше и решихме, че няма повече да го връщаме.

 5. В тая държава куче, циганин и бежанец да си. Това са приоритетите на управляващите.

 6. Само отрова за тия помияри,това не са кучета,а кофермани пълни с бълхи и кърлежи.Нека се обединим и ги изтрепем.

 7. Само отрова за тия помияри,това не са кучета,а кофермани пълни с бълхи и кърлежи.Нека се обединим и ги изтрепем.

 8. ДА СЕ ИНИЦИИРА РЕФЕРЕНДУМ ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТАТА – ДА СЕ ТРЕПЯТ ИЛИ ДА СЕ КОТКАТ В ПРИЮТ? 99.9% ЩЕ БЪДАТ ЗА ИЗТРЕБВАНЕТО ИМ, ТОВА Е СИГУРНО.

 9. ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ КУЧЕТАТА СА ЧУДОВИЩА! КАКВО СА ВИ НАПРАВИЛИ? ЛАЕЛИ! ГЛАДНИ СА И СА БЕЗДОМНИ. А ВИЕ ИМАТЕ И ХРАНА И КЪЩИ И ПАК ЛАЕТЕ-КАКВО Е ВАШЕТО ОПРАВДАНИЕ-ВИЕ СТЕ ЗВЕРОВЕТЕ-НЕ КУЧЕТАТА!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!

  1. От човека по голям звяр няма.
   В ЖК Бадема до магазин СЕЛЕКТ също има бездомни кучета,често минавам от там,минете и вие да видите как мирно съжителстват кучета и хора.Всички им носят по нещо за ядене,има няколко малки с майката,посрещат и изпращат всички хора и никого не са закачили до сега.А тука в Македонската махла може би хората са други,а ЧОВЕЦИ няма.Та ето за това иде реч…

 10. Ало питбуле, теб гонил ли те е поддивял пес, а? Като толкова милееш за кучетата вземи си ги у вас и така няма да са бездомни. А, и ти също лаеш и то срещу хората – Запомни го, да знаеш когато те намразят за какво е!

 11. ЗВЕРОВЕТЕ ВИНАГИ ПОБЕЖДАВАТ ЗВЕРОВЕ А НИЕ СМЕ ХОРА ТАКА ЧЕ ДА ЗАПАЗИМ ЧОВЕЩИНАТА И ДА ПОМОГНЕМ НА БЕЗДОМНИТЕ И ГЛАДНИ ЖИВОТНИ-НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ ИЗЛИШНАТА ВИ ХРАНА-ОСТАВЯЙТЕ Я ДО КОНТЕЙНЕРИТЕ-БЪДЕТЕ ХОРА!

 12. Пълни глупости,тези кучета бяха и в моята махала и дори не поглеждаха хората,лежаха си кротко и гледаха жално, дори им дадох храна..както и да е! Кои сте вие че да убивате животни??? Първо ако бяхме нормална държава нямаше да има бездомни животни по пътищата,второ трябва да има зоо полиция и трето хората в тази държава-ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ!!! Именно затова сме със светлинни години назад от другите държави !

 13. Извинила се общината? Кой? Секретарката… Тоя кмет с тая любовница кучелюбка, ще видим до къде ще ни докара …

 14. Абе не разбрахте ли че тия от общината само собствените си сметки гледат. Вижте къде отиват нашите пари. За общото благо не остава и стотинка

 15. Гласуваха 30 000 лева за коледна украса, а за един приют няма пари а. Кой лапна парата ?

 16. Има хора и „хора“.Има кучета и „кучета“.
  Имам ПИТБУЛ на две години красавец,гледам го в апартамент,той е станал почти ЧОВЕК…
  Има паспорт,ваксини редовно записани в паспорта.Обезпаразитяване вътрешно,външно.Разхождам го из града и навсякъде,в аптеката влизам с него и т.н.Когато се разминавам с хора винаги го държа от другата страна и изкъсо,защото незнам „хората“как ще реагират.Насреща ми идва дете около трети-четвърти клас,добре облечено,с хрисима физиономийка,върви си кротко гледа кучето с усмивка и т.н.
  И ние си вървим спокойно и точно когато се разминаваме,този малкия стропва с двата крака по земята,издава един животински крясък и хуква да бяга.
  Как мислите че ще реагира кучето?
  Коментирайте моля…

 17. Да ги дават на кенанските лъвове нямат място по улиците и по детските площадки да сеят бълхи и зарази.Ако на някой толкова са му домилели намерете им приюти

 18. TEZI OT OBSHINATA 4ULI LI SA ZA EKORAVNOVWESIE. KADE DA JIVEIAT KU4ETATA I KADE HORATA. OT KOGA KU4ETATA STANAHA GRAJDANI, ZA DA SE RAZHOJDAT V CENTARA NA HASKOVO, PRED OBSHINATA I OBLASNIAT SAVET, APTEKI, BENZINOSTANCII. PROMISLEN DRESHEN PAZAR, DETSKI GRADINI. U4ILISHTA.KOGA NAI POSLESHE ZAPO4NAT S GLOBITE ZA NERAGLAMENTIRANI MESTA ZA HRANENE NA KU4ETA OT GRAJDANI/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button