Регион

Бременна в седмия месец е в болница след катастрофа

Бременна в седмия месец 25-годишна жена е приета в свиленградската болница със силни болки в корема след катастрофа между две леки коли на кръстовището за ГКПП „Капитан Петко войвода“ край Свиленград.

От болницата съобщават, че пострадалата е в сравнително добро състояние, поставени са й системи и засега няма опасност за нея и плода, съобщава „Старият мост“.

Произшествието е станало около 9 часа тази сутрин. Лек автомобил Мазда, движещ се от кв. Гарата към града, управляван от млада жена, не е спрял на „Стоп“ и е блъснал преминаваща през кръстовището Хонда, пътуваща по главния път от граничния пункт с Гърция към магистрала „Марица“.

Бременната жена се е возила в Хондата. Освен нея, в колата са пътували съпругът й, който бил зад волана, и още двама възрастни, но те не са пострадали. Семейството е от Крумовград.

Без наранявания е шофьорката на Маздата, предизвикала катастрофата. Пред свидетели тя заявила, че била заслепена от слънцето и не видяла другата кола.

При катастрофата леко е засегнат фирмен микробус, в който са се ударили понесените от инерцията две леки коли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button