Хасково

Дават безвъзмездно 3 хижи на хасковските ловци

Три хижи да бъдат предоставени безвъзмездно на хасковското ловно-рибарско дружество предлага с докладна за декемврийската сесия кметът Добри Беливанов.

Предложението е във връзка с искане на ловците. Става въпрос за ловната хижа в село Динево, която е 40 квадрата, двуетажна с пристройка от 10 квадрата.

Иска се и едноетажната ловна хижа от 85 квадрата в село Войводово и двуетажната от над 90 квадрата в село Стамболийски.

Предлага се хижите да бъдат предоставени безвъзмездно за 3 г. за нуждите на местните ловни дружинки. Ловците се задължават да покриват всички консумативни разходи по ползването на имотите.

Помещение от близо 40 квадрата в обществената къпалня в кв. „Република“ пък се дава от 5 януари до 31 март на областния съвет на БЧК за раздаването на хранителните продукти на нуждаещи си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СУВОРОВ
СУВОРОВ
11.12.2016 9:25 9:25

Точно така между ловците се прибутва и къпалнята в циганската махала за „раздаване на хранителни продукти“.И вижте точно кога – преди изборите.Браво бе и срама нямате.Хората не са слепи,пак ли с циганския вот ще се опитате да спечелите другари гепаджии.ДА ,АМА НА КУКУВО ЛЯТО.Истинският българин,който е останал няма да ви позволи. НАГЛЕДЦИ и СМЕШНИЦИ.

пфууу
пфууу
11.12.2016 22:27 22:27

А ти занеш ли какво има там сега??? Винаги си е било пункт на БЧК. Хайде не търси под вола теле

Back to top button