Хасково

Лумна къща на ул. „Банска“ в Хасково, панически местят коли на газ

Навес на къща е лумнал снощи на хасковската улица „Банска“. Инцидентът е станал малко след 22 часа, като е стресирал и извел на улицата всички живеещи в съседство.
Хората веднага започнали да звънят на спешния телефон 112 и да местят коли с газови уредби, паркирани до горящата къща. „Ако беше гръмнала кола щеше да стане страшно, всички видяхме какво се случи в Хитрино“, сподели пред Haskovo.info тази сутрин съседка.

Жената се оплака, че само тя е звъняла три пъти на 112 преди да й приемат сигнала. „Операторката в Кърджали много подробно ме разпитваше всеки път за адреса, а през това време огънят обхвана и къщата. Изпаднахме в паника. Не е редно операторите на 112 да губят толкова време в разпити, докато пожарът се разгаря“, жалва се жената.

Пожар

Тази сутрин собственикът започна да разчиства изгорелия навес. Пламъците са засегнали, фасадата, дограмите и покрива на къщата. Пристигналите няколко пожарни обаче успели да спрат пламъците преди да влязат вътре. Всички стаи са опушени.

„Вчера тъкмо бях внесъл два кубика дърва под навеса и всичко изгоря. Ел. инсталацията на къщата е нова, а в навеса няма ток, не може да е станало късо съединение. Според мен някой ме е запалил – или е хвърлена пиратка, защото гърмяха по улиците, или коктейл „Молотов““, каза пред Haskovo.info собственикът, който допълни, че сега върви разследване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
11.12.2016 14:42 14:42

Добре че ТАРИКАТИТЕ с газови уредби на колите са се сетили да ги отместят иначе щеше да стане КОКТЕЙЛ ХИТРИНО

Анонимен
Анонимен
12.12.2016 20:31 20:31

Обръч. Фолк ох ъ. Ал им по, ех ц свръх- Об съм ти хм Хл Хл ‘

Back to top button