Хасково

Арестуваха 22-годишен на Кенана с трева и везна, спипаха хиляди безакцизни цигари

При полицейска проверка вчера на лек автомобил „Шевролет“ на Кенана е арестуван 22-годишен хасковлия, съобщават от полицията.

В хода на проверката, в мъжка чантичка е открит полиетиленов плик с около 2 гр. марихуана. Впоследствие е открита и електронна везна.

11 080 къса цигари без акцизен бандерол и 66.700 кг. тютюн са открити и иззети при полицейски проверки от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОД МВР Хасково и служители на полицейските управления в Димитровград и Хасково.

От къща в свиленградското село Капитан Андреево са откраднати 3 лаптопа и 3 мобилни телефона.

От частен дом в Димитровград пък са задигнати два касетофона за кола, около 10 GSM апарата, около 20 зарядни за GSM апарати, неустановен брой слушалки и батерии за GSM апарати и лаптоп.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
AJAX
AJAX
12.12.2016 13:17 13:17

Hahahaaaa hiliadi kasa cigari mi to kato che li EDNO kashonche pravyat.Golyamo bramchane nyama sto.JALKI ste gospoda enichari.

Back to top button