Хасково

Благотворителни фотосесии в Хасково събират средства за Ники

Благотворителни фотосесии ще събират средства за лечението на 17-годишната Николета Корондилева по време на събитията, организирани от община Хасково по повод Коледните и Новогодишни празници, съобщават от пресслужбата на кметството.

Идеята е на димитровградския фотограф Димитър Митев. Цената на снимките е според желанието на „модела-дарител“ или неговите родители.

Първата фотосесия е утре от 17:30 часа по време на детския спортен празник „Спортист на градината“ в зала “ Спартак“. Снимките от фотосесията могат да бъдат намерени следващия ден във фейсбук страницата на община Хасково.

Към инициативата могат да се присъединят и фотографи от Хасково ако имат такова желание.

Ники Корондилева има злокачествено заболяване, което бе овладяно, но рецидивира. Утре й предстои тежка операция и последващо лечение за което са необходими средства.

Това е сметката на която могат да бъдат преведени средства в полза на Ники, сметаката е на името на майка й Росица Ленкова.

Пощенска банка:

BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button