Регион

Димитровград с награда за работата си в социалната сфера

Димитровград бе отличен сред най-добрите за работата си в социалния сектор.

На официална церемония Социално предприятие към община Димитровград беше отличено с второто място в категория „Социални иновации в подкрепа на социалната икономика, свързани със заетост“.

Награда

Наградата бе връчена на директора на Социалното предприятие в Димитровград, Магдалена Ванчева лично от министър Зорница Русинова. На официалната церемония да получи признанието към община димитровград бе и зам.-кметът Яшо Минков.

Министерството на труда и социалната политика обяви конкурс за насърчаване развитието на социалните иновации в подкрепа на социалната икономика за втора поредна година.

Във второто издание на конкурса бяха отличени участници в категориите за социални иновации, свързани със заетост, социално включване и за предоставяне на социални продукти и услуги.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button