Регион

Младежи се обърнаха с Рено до Конуш, трима са ранени

18-годишен с Рено се е обърнал на ляв завой снощи малко преди село Конуш, съобщават от полицията. Момчето е от Кърджали.

От удара са пострадали водачът, който е с комоцио, рана над лявата вежда, настанен в МБАЛ Хасково, без опасност за живота. Ранени са и неговите съграждани – 19-годишен пътник, който е с комоцио и нараняване в дясна страна на главата, настанен в хасковската болница, без опасност за живота и 18-годишна девойка, която е с фрактура на 12-ти прешлен, настанена в болницата, без опасност за живота.

Също снощи на пътя след разклона за Меричлери в посока Димитровград са се сблъскали челно ”Опел”, управляван от 61-годишен жител на с. Зетьово и ”Шевролет”, шофиран от 31-годишен димитровградчанин.

Водачът на Опела е карал с 1,85 промила алкохол в кръвта и се е движил с несъобразена скорост, на прав участък от пътя, губи контрол над управлението на автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно движещия се срещу него ”Шевролет”.

От удара е пострадал шофьорът на Опела, който е със счупени костици на малък пищял на ляв крак, настанен е в МБАЛ „Света Екатерина“ без опасност за живота.

В свиленградската полиция е задържан 24-годишен от с. Момково, седнал зад волана с 1.85 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button