Хасково

66 деца и техните родители в „Спортист на градината“, продължават акциите за Ники

66 деца и техните родители се включиха във второто издание на празника „Спортист на градината“ в зала „Спартак“.

Детските градини в общината излъчиха отбори от по 3 момичета и момчета, които се надпреварваха с останалите в три забавни игри. След всяка игра през изпитанията минаваха и техните родители.

В паузите се провеждаха игри с публиката, а за верен отговор имаше подаръци. В помощ на участниците в спортния празник бяха младежи доброволци.

Градини

„Спортист на градината“, който се организира от общината и спортен клуб „Слънце“ беше открит от кмета Добри Беливанов. За участниците имаше грамоти.

Градини

Както бе анонсирано от събитието в „Спартак“ стартираха благотворителните фотосесии за събиране на средства за лечението на 17-годишната Николета Корондилева. Идеята е на димитровградския фотограф Димитър Митев. Цената на снимките е според желанието на “модела-дарител” или неговите родители. Фотографът ще снима по време на празничните събитията, организирани от общината. Снимките от фотосесията могат да бъдат намерени на следващия ден във фейсбук страницата на община Хасково.

Градини

Към инициативата могат да се присъединят и фотографи от Хасково.

Към стартиралия вчера благотворителен базар от майките на малчугани в детска градина №3 сграда „Незабравка“ днес се включиха и от сграда „Зорница“ на ул. “Св. св. Кирил и Методий”. Част от средствата от продажбата на красивите коледни украси, сувенири и лакомства отново ще са за Ники.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button