Хасково

Дядо Коледа и Снежанка за благотворителната работилница на „Шандор“ и ПГДС

Благотворителна коледна работилница организираха ученици от ОУ „Шандор Петьофи“ и ПГДС „Цар Иван Асен втори“ в общежитието на гимназията.

Малките ученици изработиха красиви коледни картички, като им помагаха гимназистите и преподавателите. В началото децата бяха поздравени от Дядо Коледа и Снежанка.

Работилница

Картичките ще се продават на благотворителния Коледен базар на областния управител Станислав Дечев за 7-годишната Елена Димитрова от Свиленград. Той ще се проведе на 20 декември – Игнажден, в зала „Марица“ от 10 до 17:30 ч.

Момичето е с диагноза детска церебрална парализа – смесена форма, спастична квадрипареза и екстрапирамидна форма. Ели страда и от локализирана епилепсия.

Детето вече е подлагано на лечение у нас, оперирано е преди година и в Сърбия. Благодарение на усилията на семейството й след операцията, Елена прави първите си стъпки без чужда помощ. За да продължи този прогрес, детето се нуждае от постоянно лечение, което струва скъпо.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
анонимен
анонимен
15.12.2016 20:35 20:35

Дадо Коледа да свали очилата иначе не става и не е актуален

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
16.12.2016 11:34 11:34

Тука се шири една грешка Снежанка е посестрима на ДЯДО МРАЗ а не на Коледа Знае се че ДЯДО КОЛЕДА е бил ЕРГЕН

Back to top button