Спорт

Михаела и Виктория с повиквателни за националния по волейбол

Едни от най-добрите млади състезателки на димитровградския волейболен клуб „Раковски“ Михаела Мартинова и Виктория Ангелова получиха повиквателни за националния отбор под 18 г.

Михаела играе на поста централен блокировач и взе участие във всички мачове през отминалия полусезон. Вики пък е една от най-талантливите млади разпределителки.

Волейболистките са повикани на лагер на националния отбор на 19 декември в Казанлък. Лагерът е подготовка за квалификация за Европеиското първенство през 2017 г.

Волейбол

Haskovo.info припомня, че „Раковски“ със старши треньор Иван Радичев и помощник Ваня Соколова прави истински фурор в женското първенство, като записа 6 победи, допусна само една загуба от шампиона „Марица“ (Пловдив) и заема второто място във временното класиране. От треньорското ръководство пък не крият амбициите си да се борят с пловдивчанки за титлата.

Волейбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button