Хасково

Албен Манджуков напуска Коалиция „За Хасково“, става независим съветник

Общинският съветник Албен Манджуков, избран от Коалиция „За Хасково“ вече ще е независим.

Той обяви решението си за напускане на коалицията в края на днешното заседание на общинския съвет.

Манджуков напускал без сериозни мотиви, искал да търси нови предизвикателства в политиката, но като продължи да работи за благото на общината.

Haskovo.info припомни, че през лятото Манджуков влезе в областното ръководство на партия ДОСТ с председател Лютви Местан.

10 коментара

 1. „Излизам от Коалицията без някакви сериозни мотиви, просто съм решил да търся нови хоризонти, нови предизвикателства в политиката. “
  Какъв политик си ти бе, Манджуков?Задавам ти въпроса така грубо, защото си толкова политически неграмотен, че сам нямаш представа за това!Ти си политическа утрепка! Ползваш благинките на властта още преди 1989 г. Беше господин никой и тогава и сега! Ще останеш винаги подлога на властимащите! С какво ще бъдеш полезен на община Хасково? С нищо!Не си и бил полезен! Срам ме е от такива като теб да кажа че съм хасковлия! Ти си едно политическо нищо!
  И по повод на думите ти за мотивите: ти никога не си имал друг мотив в живота, освен първата си сигнална система!
  Не желая да си хабя повече думите за теб, Манджуков!
  Бъди здрав!

 2. Абе пумак ,да му навра у гъ….у интересчия , но е приятна мазна лоена лайнарка е тоя. за пари дава си под наем и гъ …у. Има И дашна женица която се раздава и винаги можеш да я ПО ПИШАШ по гъ ….. зу.

 3. Жената на снимката до Манджука не е ли кака СНеЖКА ГАРАБИДЯН Горката и тя е дошла на безплатен обяд–-рибя чорбица с картофки Ох ЗАВАЛЛИЙКАТА ДАУЧОВА ГОСПОДѝ и УКРИЛЯ

 4. Жената на снимката до Манджука не е ли кака СНеЖКА ГАРАБИДЯН Горката и тя е дошла на безплатен обяд–-рибя чорбица с картофки Ох ЗАВАЛЛИЙКАТА ДАУЧОВА ГОСПОДѝ и УКРИЛЯ

 5. То бива лакомия, но чак толкова ненаситна алчност ,че да загубиш всякакво достойнство ,да лижеш гъзовете , за да продължаваш да крадеш ,това вече е ПАДЕНИЕ.! Манджуков , не те ли е срам да гледаш помаците от Каменна и Хисаря ,които те подкрепяха години наред? Ти си готов да предадеш и продадеш майка ,баща ,близки ,рода, земляци ,само и само да се докопаш пак до постче и да лапаш. Спри се бе ,човек , има един отгоре гледа и не можеш го излъга !

 6. Koe e padenie.Za tova che napushta grupata li ,dosega kogato go atakuvaha nikoy ne go zashtitavashe tolkova pomia se izrasa varhu choveka a sega edi kakav e bil.Choveka prodaljava da varshi dobrina vseki den .Elate v kv.Hisarya vsyaka sedmitca hrani okolo 100 dushi .Napravete I vie I posle sadete nyakogo

 7. Тая нагла арменка какво е съжалявате този нахалитет е бъкана със пари и оп и тя там, Снежа е на всяка манджа миродия!!!!!

 8. Най корумпирания полицай е Венци Димитров Георгиев от пътна полиция ОДП -ХАСКОВО ,трябва да го пенсионират или изгонят това меше от МАЛЕВО ТОЗИ ОЛИГРОФРЕН ТОЙ Е СРАМ ЗА УНИФОРМАТА , Апел до Комисар Цанков да вземе отношение !!!!

 9. Типична черта за помаците те са като хамелеони винаги се адаптират и гледат от къде духа вятъра ,навремето си дадоха вярата и дупетата на турците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button