Регион

Наградиха 297 полицаи и жандармеристи от Хасково, потушили бунта в Харманли

Главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов връчи вчера поздравителни адреси на 297 полицаи и жандармеристи от Хасково и 38 служители на Зоналното жандармерийско управление в Кърджали, участвали в овладяването на бунта в Регистрационно-приемателния център в Харманли в края на ноември, съобщават от МВР.

Той им благодари за проявената храброст, висок професионализъм и себеотрицание, в резултат на които не бе допуснато ескалиране на напрежението в центъра и в града.

По думите на главния секретар на МВР, цялата държава е видяла в тази ситуация, че в полицията и жандармерията работят решителни професионалисти, които могат да се справят с всяка криза. Той увери служителите, че ръководството на МВР стои зад техните действия, предприети изцяло в рамките на закона.

Главен комисар Костов поздрави наградените служители с предстоящите Коледни и Новогодишни празници с пожелание за здраве, лично щастие, мигове на професионална удовлетвореност и воля да продължават напред в служба на обществото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
17.12.2016 13:47 13:47

Костов,Костов поздравителен адрес КЪЩА не гледаа…

Back to top button