Любопитно

Русокоса танцьорка с 8 татуса се окичи с короната „Мис Димитровград“

22-годишната Джулияна Петрова се окичи с короната „Мис Димитровград 2016“.

Конкурсът се проведе снощи в димитровградската дискотека. На второ място е Анелия Иванова, а трета е Милена Младенова.

Джулияна е родом от София, но живее в Димитровград. Блондинката сподели пред Haskovo.info, че не учи, а работи като танцьорка и пътува постоянно в различни градове по участия, включително и в Хасково.

Мис

Това е първата корона за адреналинката, която разкри, че има цели 8 татуировки по тялото си.

Преди няколко години Джулияна е имала договор с модна агенция и е дефилирала в ревюта, гостувала е в предаването на Гала, снимала се е и в музикални видеоклипове.

Организатор на конкурса е Делчо Панчев. Припомняме, че миналогодишната победителка бе Илина Цветкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Балкански
Янко Балкански
18.12.2016 11:42 11:42

Тая може да е няква тъпа наркоманка която си клати задника за пари с 8 смешни татуса но като визия е 1000 пъти по добре от илина цветкова анорексичния плъх от димитровград.

София
София
23.12.2016 4:44 4:44
Отговор до  Янко Балкански

Какво я обиждате Илина не мога да разбера , чета ви коментарити и ви се чудя . По принцип ли сте толкова злобни в този Димитровград или просто простащината ви идва малко в повече . Като сте толкова перфектни защо не коментирате с личните си профили ами се криете . Страхувате се да се покажете ли ? Няма значение ,той да си прост човек не е ваша вината , родители ви са спали докато са ви възпитавали .

Back to top button