Регион

Арестуваха 40-годишен, ужилил хасковлийка с 14 бона, измамиха нови двама

40-годишен хасковлия е арестуван за телефонна измама на 68-годишна жена от областния град, от която на 14 декември бяха отнети 14 000 лв., съобщават от полицията.

С парите задържаният купил златни накити и техника. Вещите са предадени с протокол за доброволно предаване.

В петък са станали нови две телефонни измами. 56-годишна димитровградчанка е получила обаждане от непознат, представил се за следовател, който поискал съдействие за залавянето на измамници. Жената оставила пред вратата на къщата си найлонов плик със сумата от 3000 лв., 4 златни пръстена и златна гривна.

Вторият сигнал е подаден от 77-годишна жителка на димитровградското село Горски извор, че на 16 декември около обяд получила телефонно обаждане от лице, представило се за неин роднина, че му трябват пари за капаро за закупуване на радиатори.

Жената подготвила сумата от 1500 лв., а синът й дал парите на двама непознати мъже, които се оттеглили с лек автомобил в неизвестна посока. По случаите са образувани досъдебни производства. Работата по установяване на извършителите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button