Вял интерес към новите винетки в първия ден от продажбата им в Хасково

Хасково

Винетките за 2017 г. от днес вече се продават и в Хасково. От централната поща съобщиха за Haskovo.info, че винетните стикери вече са им доставени, а през деня нямаше чакащи хора пред гишето.

От Областно пътно управление също заявиха, че са получили новите винетки и шофьорите могат да си ги купуват.

Цените на всички видови стикери са непроменени. При закупуването им шофьорите трябва да изискват касова бележка с вписан регистрационен номер на превозното средство, която трябва да се пази, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“. Винетки се продават и по големите бензиностанции и граничните контролно-пропускателни пунктове.

Годишната винетка за леки автомобили е 97 лв., месечната – 30 лв., а седмичната – 15 лв.

До 31 декември ще има паралелна продажба на винетки за 2016 г. и 2017 г. Това означава, че ако шофьор закупи седмична или месечна винетка за 2016 г. например на 31 декември тя ще бъде валидизирана от дата 31 декември и ще бъде валидна през следвищите седем дни или един календарен месец. Годишните стикери за 2016 г. за всички видове превозни средства са валидни до 31 януари 2017 г.

3 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.