Хасково

Данъчните награждават двама отличници

Двама ученици ще бъдат празнично изненадани от НАП в рамките на образователния проект „Влез в час с данъците“. От Агенцията са подготвили коледна томбола „Отличник по данъци“, в която освен късмет ще са нужни и добри познания.

В томболата може да участва всеки ученик, регистриран на сайта www.vlezvchas.bg, който е изгледал всички данъчни курсове, публикувани в рубриката Play за награда, решил е тестовете след видео уроците и е събрал минимум 270 точки. Тестовете на www.vlezvchas.bg съдържат различен брой въпроси по дадена тема, като всеки верен отговор на въпрос носи на участника 5 точки, уточняват от офиса на НАП в Хасково.

Томболата стартира на 19 декември и ще продължи до 16 януари. Името на първия щастливец и отличник по данъци, който ще грабне електронен четец, ще стане известно на 2 януари. Кой е втория късметлия, бъдещ собственик на водоустойчива камера за екстремни спортове, ще научим на 16 януари. Новини за коледната игра ще бъдат публикувани в страницата „Влез в час с данъците“ във Фейсбук. Кампанията в социалната мрежа се следи от над 16 000 ученици.

Освен електронна книга или камера за екстремно снимане младежите могат да спечелят от НАП още дрон или портативен говорител, какъвто тази седмица замина за Добрич. От там е последният победител в Play за награда – Веселина Димитрова.

От офиса в Хасково припомнят, че тази година образователният проект на Агенцията „Влез в час с данъците“ акцентира върху данъчни видео уроци. Посланици на идеята са познати и любими лица като Йордан Йовчев – шампион по спортна гимнастика, певицата Михаела Филева, Любен Дилов-син – журналист, Валентин Братоев – национален състезател по волейбол и други, които на www.vlezvchas.bg разказват по интересен начин за данъците и осигуровките в България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button