Хасково

Обучението по първа помощ акцент за младите червенокръстци

Обучението по оказване на първа помощ е водеща дейност в работата на Младежкия червен кръст в Хасково. Това бе отчетено на проведеното делегатско събрание.

Информационни кампании за здравословен начин на живот, социално значими болести, превенция на рисково за здравето поведение, благотворителни акции са ангажирали вниманието на клубовете на БМЧК в Хасковска област през отиващата си година.

Както Haskovo.info писа, една от последните акции на младите доброволци бе раздаването на коледни хранителни пакети на 200 деца в Стамболово.

Обучение

На събранието бяха приети насоки за дейността и план за 2017 г. Делегатите избраха за областен координатор Деница Стоянова и за заместници Гергана Делитонева и Росен Кузев.

Привличане на нови членове и доброволци на БМЧК, приобщаване на младите хора към хуманитарните ценности и принципи – е записано в стратегията за раазвитие на областната организация на Червения кръст за периода до 2020 г.

Обучение

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button