Гимназията на Ники с голям благотворителен базар, подлагат я на лъчетерапия

Хасково

Клуб „Дарител“ при хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ стартира голям благотворителен базар за 17-годишната Николета Корондилева, ученичка в гимназията.

Младежите сами изработиха вкусотиите, които се предлагат във фоайето на Математическата от вчера. Мирослава Лилянова пък прави фотосесии, като снимката е на цена 2 лв. Ако от базара се купят продукти за 3 лв. се печели безплатна снимка.

Базар

Учениците в клуба са от 9, 10 и 11 клас. Събирате се средства и за пострадалите в Хитрино.

От утре базарът ще продължи до края на седмицата в дървена къщичка в центъра на Хасково.

Майката на Ники Росица Ленкова съобщава, че днес се състояла срещата с лекуващия лекар, на която е било обсъдено състоянието й в момента. Въз основа на хистологията и други изследвания се е взело решение да бъде назначена лъчетерапия, която ще започне в началото на януари. След това ще бъдат направени отново контролни изследвания и ще се реши какво следва.

Ники в събота следобед е била преместена от интензивен сектор и е прекарала четири дни в неврохирургия. Вчера са я изписали, но е под наблюдение, заради болки.

Завръщането й в България за да се възстанови ще се реши днес, след консултация с лекарите, които извършиха операцията.

Продължаваме напред заедно с вас, за което много благодарим. Цялата любов и подкрепа, които получаваме е много ценна за нас. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Всички които имат желание могат да преведат средства и в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.