Правят група на ДОСТ в хасковския общински съвет

Хасково

Съветническа група на ДОСТ ще бъде сформирана в хасковския общински съвет, потвърди за Haskovo.info Албен Манджуков, който ще е член на групата.

В нея влизат още изключените по-рано от ДПС Шенер Халибрям и Еркант Раиф. Припомняме, че на последната сесия Манджуков заяви, че напуска групата на Коалиция „За Хасково“ и става независим.

Създаването на съветническата група на ДОСТ ще бъде обявено официално утре, като за това в Хасково се очаква и лидерът на партията Лютви Местан. Съветническа група на ДОСТ има и в общинския съвет в Стамболово.

Haskovo.info припомня, че на 12 юни се проведе учредителна конференция на ДОСТ в Хасково. На нея присъстваха около 350 делегати от региона, които единодушно избраха за областен лидер Себахтин Халил от Стамболово.

В по-широкото областно ръководство на партията влизат и тримата съветници от хасковския общински съвет. Халибрям е и член на Националния съвет на ДОСТ.

14 коментара

  • Манджука е споменал под секрет че в ДОСТ хасково напира да влезе и СНЕЖКА ГАРАБЕД като щяла да привлече и СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА

  • Абе тоа МАНДЖУК голям корем има ба Тоа човек само СВИНСКО ли яде бе Що не се вземе в ръце търбуха му с търбух

  • Опак станал този свят! Само тоз, що е богат, той е личен и познат, той е сват, кум, и брат. И да няма чип, заслуги, има ли пари, имот, по-почтен е пак от други. От какъвто да е род, гърбав, грозен, кривоглед, той е либав и приет и почтен е, и угоден, и високо благороден. Но бил глупав, плиткоумек, той е хитър, сладкодумен тъй парите го показват и затуй му се подмазват. Сиромах ли, без имот, ако би щеш царски род, с благородство, брайно, голу и аярът бива долу. Гиздав бил си, хубавец, като слънце имай лице, умен, учен колко щеш, снемай със уста звездици, нямаш ли пари, жълтици ти си страшно диване, ти си грозен, хубав не, ти си цяла простота… Тъй отива днес света! Петко Р. Славейков „Богат и сиромах“

  • Егати и наглостта тези избиратели за съветник на ДОСТ ли са го избрали,Преди 2 седмици пусна безплатна супичка на бедните за да им замаже очите,видя ми се много странно ама е имало за какво.ДОСТ имат много пари и могат да си купят когото си искат,направо ме е гнус да ги гледам нашите управници.

  • От отцепници, ренегати, предатели очакваме да ни решават проблемите?!!!
    Народе, спиш ли?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.