Хасково

Мъж е с опасност за живота след катастрофата с БМВ-то и Форда в Хасково

83-годишен хасковлия е с опасност за живота след катастрофата на булевард „Раковски“ в областния град, съобщават от пресслужбата на полицията.

Както Haskovo.info писа, лек автомобил Форд бе блъснат от БМВ на пешеходната пътека до ОУ „Св. Иван Рилски“. От удара първата кола се заби в дърво на тротоара. От полицията уточняват, че 21-годишният шофьор на Бавареца от димитровградското село Горски извор не е спазил дистанция и е ударил намаляващия пред него на светофара Форд, управляван от 50-годишна хасковлийка.

Катастрофа

Жената е с травма на тила и контузия на лявото коляно, като след прегледа е освободена за домашно лечение.

83-годишният пътник в колата е с контузия на белия дроб, счупени ребра и спукан десен бъбрек и е настанен в ОАИЛ с опасност за живота.

Вчера рано сутринта е станала катастрофа и на изхода на село Хлябово в посока друго тополовградско село – Орлов дол. БМВ, шофирано от 37-годишен от крумовградското село Странджево с 1.38 промила алкохол в кръвта и движение с несъобразена скорост се е блъснал в бетонна канавка. Мъжът е със счупен ляв глезен и е в хасковската болница без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
25.12.2016 20:00 20:00

Няма ли камери които да му бъркат яко в джоба,българина не можеш да го спреш.САМО МНОООГО ГОЛЕМИТЕ ГЛОБИ И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ..ВСИЧКО ДРУГО ТУКА НЕ РАБОТИ..визирам и себе си.

Back to top button