Хасково

Над 1000 се пързаляха на безплатната ледена в Хасково

Над 1000 деца и възрастни са преминали през ледената пързалка на хасковската площадка „Спартак“ за последните три дни, съобщиха за Haskovo.info от атракциона.

Както Haskovo.info писа съоръжението работи безплатно за деца до 18 г. на 24, 25 и 26 декември, а цената за възрастните е 3 лв. През останалото време децата също дават по 2 лв., колкото и сега струва наема на кънки.

Ледена

В първия безплатен ден през пързалката са минали 303 деца и 30 възрастни, а вчера – 403 деца и 65 възрастни. Днес ледената отново беше пълна основно с малчугани и младежи. По 50 дневно идват и със собствени кънки. Цените на кънките в търговската мрежа са от 15 до 50 лв.

Ледена

Припомняме, че от общината купиха по две бели мечки, пингвини и панди – тренажори за по 500 лв., защото на пързалката няма учител.

Ледена

Днес ледената за последно ще е безплатна до 21 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button