Хасково

Михаил Лисков пое областното БСП

Бившият кмет на Харманли Михаил Лисков бе избран за председател на областния съвет на БСП-Хасково, съобщават от партията.

Това стана на областен съвет на БСП, проведен вчера в Хасково и бе ръководено от Костадин Паскалев, който отговаря за регионалната политика на левицата, както и депутатът Чавдар Георгиев.

Лисков, който е председател на общинската структура на БСП в Харманли, наследи на областния пост досегашният председател Минка Стоянова. Тя беше зам.-кмет при управлението на Лисков.

Вътрешно партийното допитване за участието в президентски избори 2016 в общините от областта премина успешно, отчитат от БСП. Най-голяма активност при гласуването има в общините Маджарово -100%, Стамболово – 96% и Симеоновград – 90%.

По време на областното заседание бяха направени отчет и оценка на поставените задачи към общинските организации в областта.

Предстои провеждането на общински конференции по места.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
chochko
chochko
09.10.2016 19:38 19:38

Абе тоя Лисков аз мислех че е в затвора след наводнението в Бисер а той облъстен на бсп –-пълна скръб

Битките за власт
Битките за власт
10.10.2016 11:48 11:48

Битките за власт не спират. Количествено намаляват поддържащите. Остават само пенсионерите, роднините и самите потомствени милионери от БСП, които държат управленските органи в партията и икономиката. ЧЕРВЕНИТЕ КЛАНОВЕ СА С ДЪЛБОКИ КОРЕНИ и просто здраво си пазят статуквото по една единствена причина – да си опазят окраденото през годините. Румен Радев не е лош човек. Той просто е използуван от БСП за целите им. Най-голяма част от крадените пари са в тях. ДС работи здраво, за да няма истински промени. Парите в случая са най-важни, не пенсионерите, дето изпълваха залата, където беше срещата на генерал Радев с обществеността на Хасково. На всички е ясно, че става въпрос за Илияна Йотова, с която БСП да продължи да управлява. Какво?… Капиталите си, Разбира се. Те никога не са ги изпускали. На разумните хора им е ясно защо не трябва да ги избираме. Нищо лично. И нищо ново. Мислете.

Така де
Така де
10.10.2016 12:57 12:57

съгласен с горния

Много точно
Много точно
10.10.2016 13:09 13:09

Много точно казано. Чудесен кратък анализ на най-важното.

Бравос
Бравос
10.10.2016 16:01 16:01

Абсолютно е така

Back to top button