Хасково

Големи задръствания в първия работен ден в Хасково

Големи задръствания се образуваха от сутринта в Хасково в първия работен ден след Коледните празници.

Читатели на Haskovo.info се оплакаха, че трудно преминават с колите си по хасковските булеварди, защото колоните от автомобили се движат много бавно.

Отделно на светофара на бул. „Освобождение“ се удариха три коли. Това допълнително засили задръстването в райнона.

Заради големия трафик на кръстовището до Първа поликлиника движението се регулира от полицай.

Трафик

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги Христов
Георги Христов
27.12.2016 14:30 14:30

50 % са на работа и 50 % почиват все още и се размотават из целия град

Асана
Асана
27.12.2016 14:42 14:42

Града колкото една шепа всеки се юрнал с кола,оставете колите излезте пеша да се поразтоварите малко някой познат да видиш две приказки да удариш

Бедни са,бе Асане
Бедни са,бе Асане
27.12.2016 15:00 15:00

Бедни са,бедниииии,затова не слизат от колите. Само реват,пьк как имат пари за скьп бензин,отделно в семейство се падат сигурно по два автомобила,ама иначе рев до небесата,че били бедни.

пешеходец
пешеходец
28.12.2016 11:43 11:43

Хората наистина са бедни, роякът от автомибили е основно от новобогаташите на града. Всички прости селяни и селянки, дето успяха да крадат и влачат станаха бизнесмени и бизнесменки. Движат се с големи джипове, имат по два на човек от семество, пък като сложиш и колите на мамините синчета и щерки – стават по 7-8 автомобила на къща. По цял ден сноват от „ангажимент“, на „ангажимент“ – горките от нужда по две работи поне държат, за по-сигурно едната общинска, пък и трябва да ходят по маникюр, педикюр, фризьори, обеди, вечери – абе труден живот, все на колела! Те стигат 100 такива богаташа и движението вече е задръстено. Особено, ако ги карат „подходящи“ шофьори, често дори без средно образование, съответно неграмотни и без книжка. Ами нали са с джип или служат при големия богаташ – никой не може ги пипна. Затова по добре се пазите и по улиците и по тротоарите!

Бедни-дрьжки
Бедни-дрьжки
28.12.2016 12:53 12:53

Ба, сигурно и в хипермаркетите като влезеш,всичките тия дето се гьчат пред касите и пьлнят чантите и багажниците като за последно и те само новобогаташи ще ги изкараш. Не знам,ама нещо не ми се врьзват нещата. Вчера пак ги гледах в една от тьрговските вериги-като хуни мькнат, тьпчат се, не ми приличаха хич на бедни,то и облеклото им не е на бедни хора.

Stan
Stan
28.12.2016 13:03 13:03

То в тва село смотано като видят 4 коли на светофара му казват задръстване дееба селяндурите прости!

Back to top button