Инспекцията по труда хвана 622 нарушения за месец

Хасково

622 нарушения през ноември са констатирали от Инспекцията по труда в Хасково. При тях са съставени 19 акта, като са приложени и 611 принудителни мерки.

Извършените за периода проверки са общо 144, от които 34 в областния град.

102 са плановите проверки, има издадени и 3 разрешителни за заря.

Влезлите в сила наказателни постановления през месеца са 18 за общо 15 700 лв.

3 коментара

  • 622 нарушения с 19 акта е една странна статистика. За останалите 603 нарушения клатенето на пръст е било достатъчно така ли? На всички е известно къде и какви са нарушенията, че законодателството е написано мъгляво и едностранно, но само това е пътят за развитие и оцеляване на страната. Чорбаджията трябва да забрави че е робовладелец, а работниците да усетят, че не са роби.

  • Делена-големия нарушител не е глобена понеже инспекцията по труда подкупна

  • А на оная бясната робовладелка, чорбаджийка, „образованата“ превозвачка кога ще и влезете във фирмата за таксита. Масово не пускат бележки на клиенти, колите им не са в технически изправно състояние, а за заплащането и шикалкавенето покрай празниците – само от там ще откриете още 622 нарушения. Тая робовладелка кога ще се научи да заплаща за положен труд, а не да се прави на прясно пръднала и да не усеща миризмата!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.