Регион

Задигнаха Пасат пред аптека, ограбиха жилища на Нова година

Лек автомобил Фолксваген е бил откраднат вчера в Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

47-годишен харманлиец паркирал на булевард „България” колата си с работещ двигател и ключ на контакта и влязъл в близката аптека. Там той се забавил около 2 минути и когато се върнал видял, че Пасата липсва.

През първия ден на Новата година са станали две домови кражби. Първата е от жилище на булевард „Никола Вапцаров” в Димитровград, откъдето са задигнати телевизор и 2 комплекта кухненски ножове.

Втората кражба е от жилище на улица „Сливница” в Хасково. Откраднати са 600 лв. и неустановено количество златни бижута.

В последния ден от старата година крадци са влезли в жилище на улица „Захари Стоянов” в Димитровград. След отключване на входната врата са задигнали 100 грама златни накити, 10 слънчеви очила и 5 ръчни часовника.

50-годишен свиленградчанин е задържан за кражба. на 1 януари около 21 часа, мъжът е хванат да краде дизелово гориво от паркиран в квартал „Петко войвода” в Свиленгрлад товарен автомобил Скания, собственост на фирма, използвайки отверка, с която е пробил резервоара. Задържан е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
03.01.2017 21:32 21:32

Недоумявам какъв ще е този АБДАЛ да остави кола с работещ двигател а той да си развява БАЙуя напред- назад АБСОЛЮТНО ГОВЕДО

Back to top button