Правят 3 нови корта до „Юнак“, Хасково приема държавни турнири по тенис

Хасково

Три нови червени корта ще бъдат изградени до зала „Юнак“ в Хасково. От днес стартираха подготвителните работи.

Зам.-председателят на тенис клуб „Хасково 2015“ бащата на Григор Димитров Митко Господинов съобщи за Haskovo.info, че сега се премахва асфалтовата настилка. След това ще започне същинското изграждане на кортовете.

Предстои и ремонт на два от съществуващите, като всичко е съгласувано с общината.

Идеята е през 2017 г. на тези кортове в Хасково да се проведат 3-4 държавни турнира по тенис за възрастите 10, 12 и 14 г.

Ремонт

4 коментара

  • Ха ха ха! Казах ли още като се проговори за тези кортове че става въпрос за голяма далавера.Казах ли че най напред ще се заграбят нещата отвън а после и в зала Спартак.Да ви е честито за сто и двадесет лева годишен наем и ще ни кажат че кражбата е в името на децата….Да ви е честито!

  • Далавери далавери, пък някой си мисли че всичко е заради спорта и децата, наивници

  • Тези кортове трябва да се построят както трябва, когато дойде Гришо беше голяма радост, ама като почна откритият урок се видя, че корта, който преди години се използваше за баскетбол изобщо не става за тенис, бяха нахвърляли 2 сантиметра шамот / разбирай печени и смлени тухли/ и топката изобщо не осткачаше. Така че преди да се прави да мислят малко! Първо отдолу се поставят едри речни камъни, после по-дребни, след това по едра, по ситна фракция шамот и накрая най-финния шамот и се полива и се валира – това е!
    Успех в начинанието!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.