ВиК предупреждава за възможни аварии в снежната буря, вадят водоноски

Хасково

Поради очакваното влошаване на климатичните условия от ВиК-Хасково съобщават, че има вероятност от нарушаване на водоподаването в някои от населените места.

В тази връзка е сформиран кризисен щаб, определени са допълнителни аварийни екипи, водоемите на територията на дружеството са пълни, осигурени са водоноски, които ще доставят вода в случай на нарушено водоподаване, наличните агрегати са проверени и подготвени за работа в зимни условия.

Haskovo.info припомня, че при Новогодишния снеговалеж основният проблем с водата дойде след спирането на тока към част от помпените станции на ВиК.

2 коментара

  • ЕВиеНа спира тока и хората остават без вода. Никъде няма такава държава. Ама после не псуват ЕВиеНа, а обикновените хора от Вик дето мръзнат по аварии. Да вземат ЕвиеНа да си понесат отговорността – много е лесно да се измъкват с природните условия и причини. Добре знаят, че водата на града е зависима от електричеството. После разни недоволни граждански пускат снимки и дезинформация по медиите. Да вземат тези същите гражданки да се пробват да се обадят на енергото, вместо да се чудят когато да закопаят! И разбирасе медиите им се връзват и пишат глупости, без дори да проучат!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.