Хасково

Осветиха бойните знамена на Богоявление в Хасково

Тържествен ритуал по освещаването на бойните знамена се проведе на Богоявление (Йордановден) на заснежения площад „Свобода“ в Хасково.

Водосвет за здраве отслужи отец Димитър. В ритуала участваха военнослужещи от хасковското военно формирование 52 740 и духовият оркестър.

Водосвет

Тържествения строй прие заместник-командирът майор Пламен Кирилов. В словото си той припомни, че Българската православна църква винаги е подкрепяла армията и с нейна благословия са печелени едни от най-великите битки в българската история.

Водосвет

Командирът на военното формирование подполковник Николай Александров е на курс във военната академия „Георги Сава Раковски“ в София.

Водосвет

Сред официалните лица бяха областният управител Станислав Дечев, депутатът Евгения Ангелова, кметът Добри Беливанов, заместник-кметът Милена Трендафилова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мечо пух
Мечо пух
06.01.2017 14:11 14:11

Яяя, тази до попа Радка Пиратка ли е ? Нея не ли я уволниха заради мъжа и наркопласьора Ангелчо или пак е духала където трябва. Това дето го държи в ръцете да не е кока ?

Да живее Справедливоста
Да живее Справедливоста
07.01.2017 0:28 0:28

Една западнала институция пълна само с връзкарчета и некадърници,за които родолюбие и чест не означават нищо. Само вижте първите хора,които са отпред,това е най-мързеливата пасмина от целият батальон,начело с тази Радка. Нагласиха я с парички и връзки,мъжа и един от най-големите дилъри в Хасково. Ако и видят болничните и сигурно ще затворят поделението,идвала е само 2-3 месеца на работа от цяла година. А това е само капка в морето в тази институция.Срам и позор за България!!!

Ангел
Ангел
07.01.2017 8:13 8:13

Радке,не забравяй че те дебнат и следят отвсякъде ! Ще ”изгориш” някой ден а военният съд не прощава !

Back to top button