Регион

Линейка закъса в преспите, цял ден разчистват пътя между Хасково и Баните

Линейка е закъсала в преспите по заснежените пътища, съобщиха за Haskovo.info от Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково.

Линейката е отивала на повикване в Опан, където е затънала в преспи. Специализираният автомобил е бил бързо изваден и е успял да обслужи пациента.

От ЦСМП обясниха, че съглано новите правила за работа вече наши линейки трябва да поемат сигнали и в съседни общини, извън Хасковска област и обратно. Всичко се прави в зависимост от това коя е най-близката свободна линейка до пациента.

Иначе, линейките в Хасковско не са имали други проблеми в снега, единствено заради заледените пътища се движат по-бавно.

От Областно пътно управление съобщиха за Haskovo.info, че продължава разчистването от снегонавяванията на пътя между Хасково и Минерални бани. Към 17 часа било разчистено едното платно. В региона на много места има навявания по пътищата, които периодично се затварят за почистване. Преди обяд снегорините са разчиствали 200-метрова пряспа на пътя между Подкрепа и Стойково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button