Регион

В Димитровград тръгват на училище с намалени часове

В Димитровград децата ще тръгнат на училище от четвъртък при намалени часове от по 30 минути. Това се реши на среща на кмета Иво Димов с директорите на училищата на територията на общината.

Всички училищни сгради в общината се отоплят от няколко дни, за да се достигне нужната температура за провеждане на учебни занятия. Извозването на учениците, които пътуват до своите училища ще се извършва по график.

Улиците около училищата са почистени и достъпа до тях е осигурен, споделиха директорите.

Пътищата в общината са проходими при зимни условия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
какво
какво
10.01.2017 16:49 16:49

А за Хасково – какво ще се реши. Към момента блокадата е почти пълна! Как ще се добират учениците до училище! Особено тези, дето ги пратиха на другия край на града в Механото и Математическата. Сега Консулов ли ще ги извозва по тези пътища или самия кмет! И като стигнат до училище – какво! Ще стоят на студено – то ако училищата можеха да отоплят по цял ден, нямаше така да икономисват от гориво и парно. И какво правим сега! Прехвърляме си отговорностите отново, пък родителите да се спасяват както могат! Както винаги е било!

Анонимен
Анонимен
10.01.2017 16:56 16:56

da se udalzi vakanziata vsi4ko eled ena parzalka pod snega .direktorite sa osigurili syudeni stasi. namalenite 4asove e otbivane na otgovornost rado

Анонимен
Анонимен
10.01.2017 16:58 16:58

zashto se mal4i za u4ilishtata

гражданин
гражданин
10.01.2017 19:01 19:01

Директорите на училищата имат право да дадат допълнителна ваканция – напълно възможно е. Но просто не искат да поемат такава отговорност! Освен това на фона на времето и непроходимите пътища и на студа в класните стаи може да се удължи дървената ваканция. Само трябва да има кой да поеме отговорност и да помисли за децата, пък и за роителите!

лошо време
лошо време
10.01.2017 23:33 23:33

Навън е истински ад! И вие уважаеми управляващи, директори и директорки на училища искате да изкарате децата по улиците на този ад. Къде ви е акъла бе хора. Не всички сме паралии с джипове, които да щурмуват непочистените улици и лошото време. Пък и нямаме по два часа почивки, че да си разхождаме децата из града за уроци, които дори учителите не си знаят!

Back to top button