Регион

Чистят ударно магистралата след заканата за санкции, опашката на границата остава

15 км е опашката от камиони на изход на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Гранична полиция.

Движението в района на опашката се регулира от полиция. За последното денонощие през пункта са преминали 1100 камиона при средно 1500. Причината е, че снощи за около 4 часа турските власти не са пропускали камиони.

От областна администрация съобщават, че автомагистрала „Марица“ се чисти усилено в следобедните часове. Сутринта от Областна се заканиха да поискат санкции за Пътното ако не почистят аутобана.

Опашка

Тежка техника е насочена по трасето, за да може още през деня да се изчистят всички ленти за движение. Създадена е и специална организация за почистване на отсечката преди пункта Капитан Андреево, където има дълга колона от тирове. Това установи при повторната си проверка днес заместник областният управител Валентин Ангелов.

В цялата област обстановката вече е нормализирана. Още по обяд е възстановено електрозахранването на димитровградските села Черногорово и Воден. Във всички останали населени места от областта електроподаването и водоснабдяването не са прекъсвали. Все още не е освободен от преспите пътя Студена-Радовец и Пашово-Сладун. Там работата продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button