Хасково

Разчистиха входовете на училищата, хората се жалват от снежни улици

Осигурен е достъп до всички училища в община Хасково, съобщават от пресслужбата на кметството.

Изчистен е снегът до входовете на сградите. Много от директорите се възползваха от предложената от общината техника за почистването на снега. Стръмните улици около училищата са опесъчени.

Продължава почистването на шахтите, които да поемат водата от топенето на снега и от евентуалните валежи от дъжд. Дежурни екипи почистваха решетките и през нощта.

Работи се за извозването на купчини сняг от паркинги и пешеходни зони.

Община Хасково има необходимите количества сол и пясък, с които да се реагира при следващи валежи от сняг и заледявания на улиците.

В същото време читатели на Haskovo.info продължават да изпращат сигнали, че огромна част от по-малките улици в града продължават да са покрити със сняг. Въпреки високите температури и стопяването на леда, никой не чисти повече от три дни и преспи от повече от 10-15 сантиметра остават, което пречи на движението.

Хасковлии недоволстват, че почистващите машини не минават да избутат останалия сняг и заради това движението е силно затруднено.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.01.2017 13:16 13:16

Хубаво пред училищата е изчистено елате до улица одрин и вижте какво е положението . Изчистете тези киши , още първия лед не се е разледил , а се очакват нови

Анонимен
Анонимен
14.01.2017 16:21 16:21

Елате и във вилна зона Куба,където живеят не по малко хора,но е невъзможно да се разминат две коли.Тук също живеят възрастни хора,ученици и малки деца.

Анонимен
Анонимен
14.01.2017 18:40 18:40

Общинарите кво като имат сол като не я ръсят, излезте от кабинетите бе тъ……и . Вижте кварталите, малките улици, кишата, снежните коловози. Хората каквото можаха направиха сами ама тия от общината се уляха с безхаберието си и неможенето си

Fanki
Fanki
14.01.2017 21:50 21:50

Виж какно Анонимски Зоната Кенана и Куба в аналите на общината се третира като СЕЛСКА зона Както са Войводова Конуш Подкрепа и т н Така че оправяйте се както можете има частни филми платете си и край Можете да си откриете сметка в банка и да плащате по банков път Няма БЕЗПЛАТЕН ОБЯД пък и доколкото знам в тия зони живеят все от заможни по заможни НЪЛ ТЪЙ Значи щом можеш да построиш вила на Кенана или Куба и живееш там ти не си като Банго Васил от 46 блок в ОРФЕЙ Пък и как да дойдат при вас като не може да се влезе в уличките всеки Хитрец излезнал 50 сантм в пътя 2 кучета не могат да се разминат НЪЛ ТЪЙ

Анонимен
Анонимен
15.01.2017 10:18 10:18
Отговор до  Fanki

Fanki,много си тъп и коментара ти е тъп.Първо се научи да пишеш грамотно и тогава ходи се излагай брат.Аман от прости и злобни същества.

Back to top button