Ученици трябва да пробиват сняг към пешеходни пътеки, липсват легнали полицаи и асфалт

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че ден преди децата да тръгнат на училище след дългата зимна ваканция в Хасково има недостъпни заради дълбокия сняг пешеходни пътеки.

Хасковлии изпратиха снимка на „зебра“ на булевард „Илинден“, непосредствено до СУ „Паисий Хилендарски“. От там утре сутринта ще трябва да пресичат стотици деца на път за училище.

Сняг

В същото време отново са вдигнати легналите полицаи, които бяха върнати в края на миналата година до пешеходните пътеки на ул. „Стара планина“ край СУ „Васил Левски“ заради зачестилите случаи на блъснати пешеходци там. Неравностите явно са вдигнати заради работата на снегорините.

Читатели сигнализираха и за отнесен асфалт от снегопочистващата техника на бул. „Съединение“ преди светофара с бул. „Раковски“. Това е кръпка след ВиК авария, от която сега платното е осеяно с чакъл.

Сняг

Изпрати новина

9 коментара

  • Директорките на тия училища да не спат, ами да си вършат работа. Не може само с простотии да се занимават, да изпадат в културномасови дейности, да ходят да поздравяват институции и да трупат дивиденти на гърба на децата, които са ангажирани. А като мине показността – не им дреме за учениците. Ама уважаеми, скоро пак ще дойде някой празник и ще искате да се подмазвате на гърба на децата на институции и други по големи от вас фактори. Амбициозни кифли с празни глави.

  • Утрепахте лъва с тая статия! Хубаво са Ви поръчали да търсите проблем..ама не сте го намерили.Имало отнесен асфалт….то главите Ви отнесе тоя сняг . В тая вода как да сложи някой кръпка и изобщо не знам зимата някой кърпи ли улици? Нямало го „легналия полицай“ до „В.Левски“ ми как да минат снегорините ако е там -откъртват го…въпроса е да има още едно две изречения на въпреки. И тая пътека ам да я изчистят от училището бе- плескат си дебелите задници по цял ден. Леля Пенка с лопатката що не отида да я разрови? И тоя дето я снима къде са му ръчичките , бре много загрижен за децата. Важното е помия да има!

    • Хората имат право да се оплакват, а на медиите работата им е да отразят тези оплаквания! Аз лично съм подавал сигнали, които са отразявани и благодарение на това някой се е сетил да си свърши работата. Айде стига сме живели в 19-ти век. Хората в общинските и държавни институции получават заплати от нашите данъци, за да работят, а не да се оправдават с времето или с некадърността си!

  • Писна ми от тоя лаф ДЕЦАТА какви деца са тия младежи от 12 г до 18 г когато завършват 12 клас Това са ученици бе а не деца Деца са тези от 1 до към 10 г Както виждате циганетата раждат на 12 г това деца ли са Я се вземете в ръце

  • В КВ.Република улиците ни приличат на Авганистански бомбардирани улици..Почистете квартала господа управляващи…

  • ФИФИЧ организирайте се лопати ли нямате хора ли акъл ли чакате кмета ли да дойде със заместниците Виж какво хубаво време излезте стегнете се две напред една назад вдишваш издишваш ще се разкършите и хоп улиците изчистени Не може така кмета това кмета онова

  • Ей, мангаля, вие и без това не работите – по цял ден лежите и се раздумвате из гетото си. Вземете си почистете сами, защото незаконно си сторите къщите, не си плащате ток и вода, данъци и всичко други. Сега пак лежешката чакате да ви почистят улиците. Значи за вас закони не важат, вие все сте изключение, получавате по 1001 помощи и накрая и претенции да ви гледат като писано яйце. Няма да я бъде тая. Докато не положите усилия да се интегрирате и да спазвате всички правила и закони ще бъдете оплювани и мразени. Ето това е истината!

  • Положението до детската градина на ул. Буря е много зле. Тази сутрин имаше задръстване заради не разчистения сняг и лед.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.