Хасково

Ударна бригада чисти снега и леда пред Математическата

Ударна бригада от персонала на хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ и ОУ „Св. Иван Рилски“, на които също част от децата от утре започват училище в гимназията, разчистиха подстъпите и двора на Математическата от сняг и лед.

Това е поредната подобна акция, ръководена от директора Донка Маргаритова. Целта е учениците безпрепятствено да стигнат до гимназията. Няколко дни по-рано в двора е минал и снегорин.

Сняг

Маргаритова съобщи за Haskovo.info, че през последните дни парното е пускано за по няколко часа и утре рано сутринта ще бъде включено. Директорът гарантира, че сградата, която е с нова изолация ще бъде добре отоплена.

Сняг

Маргаритова няма притеснения и за наваксването на пропуснатия материал заради удължената ваканция. Част от класните работи били направени в края на миналата година, а останалите ще са през следващите две седмици, преди края на първия срок в началото на февруари. Учениците ще имат и обичайната междусрочна ваканция.

Сняг

В ПМГ утре започват училище в 8 часа с нормални часове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
браво
браво
15.01.2017 17:01 17:01

Сигурно е неприятно за почистващите да са на студа, дано им се компенсира или заплати труда. Но като родител който трябва да си пусне детето на училище виждам, че стълбите са разчистени от снега и би трябвало да е по-безопасно за децата, ако внимават достатъчно. Лошото на това ПМГ е , че от където и да минеш – все стълби – предпоставка за инциденти в снежно и заледено време! Браво на бригадата!

Back to top button