Хасково

Никой не чисти снега за децата от общежитията в Хасково

Главната улица към Обединените ученически общежития в Хасково бе все така заснежена в ранния следобед днес.

Първите големи групи от ученици започнаха да пристигат след 14 часа. Децата, натоварени с багаж едва се изкачваха по улицата, по която не личаха следи от снегорин.

Сняг

Сред първите, които пристигнаха от автогарата бяха две девойки от минералбанското село Сърница, които учат във ФСГ „Атанас Буров“, а след тях и групичка от чернооченското село Лясково.

На фона на останалата офанзива срещу снега в учебните заведения в областния град, улицата на общежитията изглежда като ски писта.

Сняг

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.01.2017 16:15 16:15

За каква офанзива по почистването говорите? Добре че времето се стопли и снега се постопи тук там. Общината начело с кмета се изложиха тотално. По-голяма неспособност за справвне със снега не съм виждал. Оставиха хората сами срещу преспите, кишата, снежните коловози и леда. Некадърници!

www
www
15.01.2017 17:07 17:07

Ти си некадърник и политически злобар. Идват избори и мишки като тебе са налазили статиите да пишат злобни и глупави коментари, нямащи нищо общо с действителността. Покажи си носа малко навън, вземи и ти една лопата да разчистиш пред вас и ще се почустваш по-добре. Злобеенето пред екрана на компа ти вреди на здравето :)

Снежанка
Снежанка
15.01.2017 17:07 17:07

А къде е директорът на тези общежития? Вие наясно ли сте, че там има бариера и някой и да иска не може да им изчисти ако не му вдигнат бариерата? Дали този директор е поискал помощ за чистенето?
Хайде стига сте търсили под вола теле, отговорността за чистенето на този път си е на ръководството на “ Ученически общежития“ . защо математическата до тях си изчистиха стълбите? Щото им стига акъла и мислят за учениците си Града е изчистен перфекстно с оглед на огромното количество сняг което ни затрупа. Аз поне не си спомням от колко години такъв дебел сняг е нямало.
Супер добре си се справи снегопочистващата фирма и общината Стига черногледство. Догодина радиатори бива да монтират за да не ни е студено през зимата и да се топи снега по-бързо

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
15.01.2017 17:15 17:15

Снежанке аз също питам къде е директора на тези прословути общежития той знае че УЧЕНИЦИТЕ днес ще дойдат в общежитията и трябва да е почистено В това общежитие няма ли друг персонал който да се мобилизира и да почисти или остава да чистят СНЕЖАНКА и СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА

Пълен шаш
Пълен шаш
16.01.2017 8:54 8:54

Пълен шаш в ОУО. Директора се гушка с Наска на топло, пък тя не е издала още своите заповеди към персонала. В кабинетите е 6. Там студ няма. Само кеф.

Кой ти мисли
Кой ти мисли
16.01.2017 12:16 12:16

Кой ти мисли за чистене. Гушкането продължава и пенсионирането на Наска пак се отдалечава.

Back to top button