Хасково

Общината глобява Общежитията заради непочистния сняг, както и Обредния дом

Три акта състави служба КОРЗ на община Хасково на ръководители, които не са организирали почистването на сняг, съобщават от кметството.

Ръководителят на Обединените ученически общежития Стайко Колев ще бъда глобен заради непочистената от сняг главна улица. Санкцията идва след вчерашните публикации на Haskovo.info за неизчистената улица, по която газят стотици ученици, натоварени с багаж. Въпреки че не е неин пряк ангажимент снощи от общината изпратиха техника на „Екопрогрес“, която закъса заради паркирани коли.

Вторият акт е издаден на Живко Йорданов, който е директор на ССО Хасково ЕАД ,собственик на студентското общежитие – третият блок до ученическите общежития и също не е предприел дейтвия за почистване на снега пред сградата.

Общежития

Санкционирана е и Лиляна Димитрова, която като ръководител на „Обреден дом“ ЕООД не е организирала почистването на сняг на стопанисвания от дружеството гробищен парк „Пловдивски гробища“.

Предстои издаването на наказателни постановления.

Заради сигнали от граждани, че гробищата не са почистени по спешност от общината започнаха разчистването им, което също не е ангажимент на общината.

От общината напомнят, че почистването на снега пред къщи, жилищни блокове, кооперации, търговски обекти и фирми е задължение на собствениците или наемателите на обектите.

Отговорност за това носят така също домсъветите. Тяхно задължение е и премахването на ледени висулки и опасно надвиснал сняг, както и опесъчаването пред входовете.

Задълженията са изрично упоменати в заповед на кмета Добри Беливанов от 24 октомври 2016 г. базирана на „Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред, чистотата и общественото имущество на територията на Община Хасково“.

От служба КОРЗ отново напомнят да се обърне внимание къде се паркират автомобилите. В много случаи собствениците ги оставят на пътното платно, което е пречка за доброто му почистване от сняг. Пример за това са улиците „Георги Кирков“ ,“ Св. св. Кирил и Методий“ и много други, които са почистени добре само от страната, където е нямало спрени автомобили и където е било възможно преминаването на снегорина. В някои от по-тесните улици е невъзможно влизането на снегопочистваща техника заради паркираните коли.

С оглед на продължаващия снеговалеж за пореден път от “Екопрогрес“ и снегопочистващата фирма призовават гражданите да паркират така, че да може снегорините да преминават по улицата и да успеят да почистят.

Нарушителите ще бъдат санкционирани от КОРЗ и „Общинска полиция“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

28 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лука М.
Лука М.
16.01.2017 16:11 16:11

някой има ли телефона на това девойче от снимката, харесвам такива закръгленки-моля дайте телефона -спешно е!

Анонимен
Анонимен
16.01.2017 16:21 16:21

А кой ще глоби общината за безхаберието и нищоправенето със снега?

Анонимен
Анонимен
16.01.2017 18:27 18:27

ДА ГЛОБЯТ НАСКА АНГЕЛОВА С ПЕНСИОНИРАНЕ.ХАЙДЕ НАСКЕ ОПСААААААААААА.ДРЪЖ СЕ НЕ Е СТРАШНО.НЯМА НИЩО-А,ДА БЕ НЯМА ДА СЕ ГУШКАШ ТОЛКОВА СЪС СТАЙКО КОЛЕВ.РЕЗИЛИ.ИНСПЕКТОРАТА И ОБЩИНАТА СПЯТ ЛИ,НЕ ВИЖДАТ ЛИ НАСКА ЧЕ Е ПЕНСИОНЕРКА.ХАЙДЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА Я ПЕНСИОНИРАТЕ,ЧЕ ДА СИ ОТДЪХНАТ ВСИЧКИ ОТ ТАЯ СЕЛЯНДУРКА.

Запознат
Запознат
16.01.2017 19:22 19:22

Анонимен, не ти ли омръзна да черниш един достоен човек и направеното през годините в ОУО, стана банален и наистина не разбирам, как може толкова злобно и просто същество да е бил възпитател там, с право си съкратен и не спираш да ръсиш простотии, спри се бе! Май плачеш за съд!

На Насето
На Насето
16.01.2017 19:46 19:46

На Насето не й пука от нищо. За нея е важна само да не изпусне поредното увеличение на заплатата си. На всички им е писнало от тази алчна нагаждачка, ама тя се натиска на стола и здраво е хванала Колев за ………..носа.

Ако си
Ако си
16.01.2017 22:33 22:33

АКО СИ ЗАПОЗНАТ, ЗНАЕШ ЧЕ Е НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА ДА НЕ СЕ ПЕНСИОНИРА НАЧАЛНИК, ОТДАВНА НАВЪРШИЛ ГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ. ОТНАСЯ СЕ ЗА НАСКА ОТ ОУО. ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ПЛАШИШ СЪС СЪД.

Анонимен
Анонимен
16.01.2017 22:41 22:41
Отговор до  Ако си

Първо – това не е вярно. Всеки има право да работи след пенсия. Второ – не знам коя е въпросната жена и не ме интересува дори дали е пенсионирана. Трето – непрекъснатите коментари за нея във всички сайтове дразнят и показват простотия на коментиращия. Тъпо е.

Не всеки
Не всеки
16.01.2017 23:41 23:41

Не всеки. Само началници като Наска стоят на креслата до безкрайност. По специални заслуги от друго естество. За нито един учител не се правят такива отстъпки. Така е в образователната сфера – като навършиш години, пенсионират те. И така трябва да бъде, при тази безработица и липса на млади хора в професията.

Аман от тая
Аман от тая
17.01.2017 8:34 8:34

Аман от тая Наска. Не се наяде, не се находи, не се накомандва и не задоволи след толкоз много години грандоманските си амбиции. АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ…Стига вече де. Нямат ли край тия пенсионерски лудости.

Анонимен
Анонимен
17.01.2017 8:47 8:47

Ама защо журналистите снимате само Хасково.Я се огледайте в околните общини.

Снимайте
Снимайте
17.01.2017 12:41 12:41

Снимайте общежитието, ама отвътре. Да видите за какъв началнически кеф става дума. Наска се е разположила като пет пари в кесия и си чака Нобеловата награда. Запънала се е като магаре на лед и не дава да я пенсионират за нищо на света. Как да напусне тази дойна крава – ОУО. Какви ли дяволии пак е намислила, че да цоца.

Ама че майтап
Ама че майтап
17.01.2017 14:33 14:33

Ама че майтап! Хи-хи-хи, НАСКА НОБЕЛА! Опасно женище, ей!

Анонимен
Анонимен
17.01.2017 15:19 15:19

НАСКА АНГЕЛОВА Е НАЙ-ДОСТОЙНИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА.НАЙ-ДОСТОЙНО Е ДА НЕ СЕ ПЕНСИОНИРАШ И ДА РАБОТИШ ДО БЕЗКРАЙ,ДА СИ АЛЧЕН И ДА СЕ ГАВРИШ С ХОРАТА ,КОИТО ТИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ,ДА КАЗВАШ АЗ,АЗ ,АЗ.АНГЕЛОВА-ДОСТОЙНИЯ НАЧАЛНИК,КОЯТО КАРА ХОРАТА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕПРИСЪЩИ ЗА ТЯХ ЗАДЪЛЖЕНИЯ,МОЛЯ ГОСПОЖО-НИКОГА НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ В ПЕНСИЯ,КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ВСИЧКИ БЕЗ ВАС?НАЙ-ВЕЧЕ КОЛЕВ.

Я по-добре
Я по-добре
18.01.2017 15:22 15:22

Я ПО-ДОБРЕ ГЛОБЕТЕ НАСКА, ЧЕ ТЯ Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКИ НЕРАЗБОРИИ В ОУО. ДОКАТО НЕ Я ПЕНСИОНИРАТЕ ТАЗИ ЖЕНА, НИЩО ДОБРО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ТАМ. СТИГА СЕ Е НАТЯГАЛА ТАЗИ БАБА ЦОЛА.

Айде вие пък
Айде вие пък
18.01.2017 16:53 16:53

АЙДЕ ВИЕ ПЪК СЕГА. НА НАСЕТО ИЗОБЩО НЕ Й ПУКА. СЕДИ СИ В ТОПЛОТО КАБИНЕТЧЕ И СИ ЧАКА НОВАТА ГОЛЯМА ЗАПЛАТА. ИЗДАВА ПО НЯКОЯ ГЛУПАВА ЗАПОВЕД, ПОРАЗХОДИ СЕ МАЛКО ИЗ КОРИДОРИТЕ /В СТАИТЕ НЕ ВИЗА, ЗАЩОТО ВЕДНАГА ЩЕ Я АТАКУВАТ, ЧЕ Е СТУДЕНО/, ПОГУШНЕ СЕ С КОЛЕВ И ПАК ЛЕЖАЧКА НА ТОПЛОТО КРЕСЛО. НАСКА ДА СИ В ТОВА ОБЩЕЖИТИЕ.

Анонимен
Анонимен
18.01.2017 19:42 19:42

Че тя Наска става ли още за тия работи?Как да не става,тя цял живот с това си е вадила хляба.Гледа да докопа някой началник и дои ли дои.Колев осъзнай се най-после,много ама много се излагаш.Не виждаш ли ,че всичко се стоварва върху теб,а заради кого-заради твоята гугутка Наска.Не ви ли е срам да се излагате двамата толкова години и да съсипвате общежитието.

За всичко
За всичко
18.01.2017 21:37 21:37

За всичко става. Тя е всичколог. Най-много става за пенсия, ама се назлъндисва. Тя излагацията е от много години, ама трябва акъл да имаш, за да се усетиш, че си прескочил границите.

Да живее
Да живее
19.01.2017 5:57 5:57

ДА ЖИВЕЕ НАСКА ! ТЯ Е ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ. НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗПОЛЗВАЧКА В ТОВА ОБЩЕЖИТИЕ. ТОЧИЛА ГО Е 20 ГОДИНИ И ПРОДЪЛЖАВА СВОИТЕ ПОДВИЗИ ЗА ПАРИ И САВА. НЯМА КОЙ ДА Я ПЕНСИОНИРА ТАЗИ САМОЗВАНКА. НЕ ВЯРВАМ ДА ИМА ЧОВЕК, КОЙТО ПОВЕЧЕ ОТ НЕЯ ДА ЖИВЕЕ, ЗА ДА СЕ ХВАЛИ. ВСИЧКИ СА В КРАКАТА Й НАЧЕЛО С ДИРЕКТОРА. ПРАВИ СИ КАКВОТО ИСКА, НО ОМРАЗАТА КЪМ НЕЯ РАСТЕ, А ПОДИГРАВКИТЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА ЗАЕДНО С КОЛЕВ, КРАЙ НЯМАТ. ДЕБЕЛООЧИЕ И НАХАЛСТВО ДО ПОСИНЯВАНЕ И ПОСИ..НЕ.

Абе, къде се слага
Абе, къде се слага
19.01.2017 14:18 14:18

Абе, къде се слага Наска. Ми тя е много по-стара от Колев. Как се прави на млада. Къде се слагаш бе. Пенсийо, пенсийо ти си едно чучело, дето стои в ОУО да плаши работещите с наказания и уволнения. Наистина много нахално човече. А и Колев като е зяпнал в нея и се излага като кифладжия. Резили.

Тя е
Тя е
20.01.2017 11:03 11:03

Тя е единствена. Тя е неповторима. Няма да се намери друг началник, който да е така луднал да се излага за власт и пари. НАСКА отстранява от пътя си всеки в това общежитие, за да не бъде засенчена. На гърба е на младите и можещите там, които гони до дупка, за да й осигурят още някоя и друга награда. Няма насита у тая властна и самовлюбена жена. Като се почне от Колев и се мине през Панайотов, Г. Иванов и кой ли още не…Всички са й в краката. От години трябваше да е пенсионерка. Другите ги пенсионираха отдавна. Даже и тези, дето бяха връзкари като нея. Спазиха заповедта на министъра. Само за нея това не се отнася. ВЕЧНАТА АМБЪР НА ОУО – ненагледна, несменяема, неповторима. Власт, власт, власт…пари, пари, пари…Толкова мирише отвсякъде. Леш.

Там миризмите
Там миризмите
20.01.2017 17:21 17:21

ТАМ МИРИЗМИТЕ СА СТАРИ, ОТ МНОГО, МНОГО ВРЕМЕ. ЗАТОВА ТАКА ВОНИ. НАСКА Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО, АМА НЯМА СРАМ КАПЧИЦА У НЕЯ. МЕРАЦИТЕ Й КРАЙ НЯМАТ НА ТАЯ ПЕНСИЯ.

В това
В това
21.01.2017 6:49 6:49

В това общежитие глоби няма да оправят нещата. Пенсионирайте най-после Наска и ще видите как всичко ще си дойде на мястото. Тя е свикнала само с фалш и лустро, ама това отдавна вече не върши работа. Хората се усетиха и им писна от глупостите на жадната за слава началничка.

Колко много
Колко много
22.01.2017 16:42 16:42

Колко много хора унищожи тая Наска, за да опази поста…Брой и чет нямат. И това ако не е напаст, не знам кое е. Пенсионирайте я най-сетне, че да си отдъхнат хората и да заработят нормално. Все идно е венчана за тоя началнически пост. Къде е това РУО. Не се ли наспа. Не се ли нагледа и наслуша на тоя резил.

Не бойте се
Не бойте се
22.01.2017 20:34 20:34

НЕ БОЙТЕ СЕ. НАСКА И САМА ДА ОСТАНЕ ТАМ, ПАК ЩЕ Е НАЧАЛНИК. БРЕЙ ТАЯ ПЕНСИЯ, ГОЛЯМА МЕРАКЛИЙКА ЗА ОЩЕ ОТ ВСИЧКО И ПО МНОГО. КОЛЕВ ЕДВАМ Й УГАЖДА. ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ, ГОЛЕМИ АМБИЦИИ, АМА АКЪЛ ХИЧ, НО ДРУГИТЕ Й ЗНАНИЯ СА ПО-ВАЖНИ. ТЕ Я ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ 20 ГОДИНИ. СТИГА Й ВЕЧЕ БЕ.

Тая мента
Тая мента
23.01.2017 7:17 7:17

ТАЯ МЕНТА ОЩЕ ЛИ Е ТАМ, БЕ. АМАН ОТ КОМАНДИТЕ НА ТОВА НЕСМЕНЯЕМО ВЕЛИЧИЕ. ОТ ТОПЛИЯ КАБИНЕТ ВСИЧКО Е РОЗОВО. ФЪРКА ЛИ ФЪРКА ТАЯ ПЕПЕРУДА – ПЕНСИОНЕРКА. АМА САМО КОЛЕВ Й СЕ РАДВА. РАЗТРИВАТ СЕ ВЗАИМНО. РУО СИ СПЯТ И ЧУПЯТ СЕМКИ – НЕДОСЕГАЕМИ В СНЕГА. СЪЩО КАТО НАСКА.

Хайде бе
Хайде бе
23.01.2017 11:40 11:40

ХАЙДЕ, БЕ РУО, МАХНЕТЕ Я НАЙ-ПОСЛЕ ТАЯ ГЛАДНА ЗА ПАРИ И ПОЧЕСТИ НАСКА. ВЕЧЕ ТОЛКОЗ ГОДИНИ НЕ Я ПЕНСИОНИРАТЕ, ЗАРАДИ КОЛЕВ, ПАНАЙОТОВ И Г. ИВАНОВ. ГОЛЯМА КАДЪРНОСТ, ГОЛЯМО ЧУДО НЕВИЖДАНО.

Почистете най-сетне
Почистете най-сетне
23.01.2017 19:51 19:51

Почистете най-сетне това общежитие, бе. Аман от боклука на Наска. Още ли не сте я пенсионирали тая отдавна одъртяла и проклета началничка.

Недейте така
Недейте така
24.01.2017 12:00 12:00

Недейте така, бе хора. За Насето само добро или нищо. То добро няма, а нищото си е всеки ден. Само парите си текат и пълнят джобовете на тази, дето само челна стойка не е направила, за да не я пенсионират.Какво ли е намислила в тоя кабинет, дето само си стои и похърква. Знае ли се, насън може да й се яви някоя фантастична идея, дето никъде никой не е чувал, че да заблести като намазан пехливанин на слънце. Де гиди мераци, дето не се свършиха.

Back to top button