Хасково

В ПМГ стартираха седмицата на олимпиадите и продажбата на билети за концерта за Ники

В хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ стартираха продажбата на билети за благотворителния концерт за набиране на средства за терапията на 17-годишната Николета Корондилева, ученичка в гимназията.

Билетите на цена 6 лв. се продават още в ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“, ФСГ „Атанас Буров“, Зала „Знание“, театър „Иван Димов“, а също така преди концерта на 21 януари от 18 часа пред зала „Дружба“.

ПМГ

Както Haskovo.info писа, в концерта ще участват балет “Рона”, фолклорен ансабъл “Хасково”, клуб по спортни танци “Гранд” и певецът Галин.

ПМГ

Днес в ПМГ стартира и седмицата на олимпиадите с общинския кръг по математическа лингвистика. По английски език на 17 януари, географията е на 19 януари, по информационни технологии на 20 януари, физика – 22 януари, руски – 27 януари, немски език – 3 февруари.

ПМГ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button