Спорт

Волейболистките без зала и абсолютно неподготвени за пролетния полусезон

Волейболистките от школата на димитровграския клуб „Раковски“ все още не са направили и една тренировка. През уикенда пък в Стара Загора стартира пролетният полусезон в регион „Странджа“ от Държавното първенство за девойки старша възраст.

Haskovo.info припомня, че в край на декември започна ремонтът за 3 млн. лв. на спортна зала „Младост“. Първоначално идеята бе момичетата от школата да тренират в някой от училищните физкултурни салони в града. В разгара на зимата обаче няма достатъчно отоплен или свободен.

Мениджърът на клуба Петър Ташев призна пред Haskovo.info, че тимът ще участва на държавното през уикенда, но е абсолютно неподготвен.

Зам.-кметът Светослав Стойков заяви, че е запознат с проблема. Ще се направи опит до затоплянето на времето отборите от школата да тренират в малката зала на „Младост“, където още няма майстори. По неговите думи не е било нужно първенството при девойките да започва още сега, след дългата ваканция.

Припомняме, че през есента девойките на „Раковски“ бяха сред трите най-силни отбора в първенството след „Марица“ (Пловдив) и „Казанлък“.

Волейболистки

В същото време заради ремонта на „Младост“ се изместват и домакинствата на женския отбор. Вчера вече е било уредено „Раковски“ да приеме „Казанлък“ в дербито на 28 януари в зала „Олимпиада“ в Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button