Хасково

Хасковлии се жалват от преливащи с боклук контейнери

За препълнени контейнери с боклук сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки.

Въпросните съдове за смет се намират по ул. „Св. св. Кирил и Методий“, а снимките са от тази вечер.

По думите на хората положението вече е нетърпимо и продължава с дни. Хаосът е пълен в комбинация с многото сняг, оплакват се живеещите в района.

Боклук

Haskovo.info припомня, че разпоредбата на общината е до края на януари новата и досегашната фирма, отговаряща за сметопочистването да чистят боклука на Хасково. Това трябва да става по график и се води едномесечен срок за мобилизация.

През януари Консорциум “Чистота Хасково” ДЗЗД трябва да изпразва контейнерите, да почиства площадките, а на тяхно място да се настанява новата ДЗЗД “Грийн партнърс-БКС”.

Целта беше да не се получава вакуум в сметопочистването и Хасково да потъне в боклуци, но вече има примери за подобна ситуация.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
18.01.2017 6:39 6:39

Кои са хасковлии,онази драка пишман съветничката на Иванов , която вкараха с клизма Светла Стоянова ли?
Като гледам на снимката няма боклуци извън кошовете!Аман от номерца мръсни на Ивановите хора.

Анонимен
Анонимен
18.01.2017 8:02 8:02
Отговор до  Иван

Застреляй се! По-малоумни еправляващи от сегашните никога не е имало. Не само боклука, с нищо не могат да се справят.

Анонимен
Анонимен
18.01.2017 7:52 7:52

А снега? Освен да предупреждвт нищо друго не правят – ни кмет ни областен ни дявол. Пълен блокаж е в Хасково. Нищо и никъде не е чистено даже булевардите. Абе кмете ти как я мислиш тая? По-голямо безсилие и безхаберие едва ли има някъде! Излезте и чистете както правят гражданите, оставени сами на произвола.

Анонимен
Анонимен
18.01.2017 8:09 8:09

Хасково е затънал в сняг и въобще не се чисти никъде, такъв хаос не е имало, стиха са се оправдавали че валяло. Ами вали, кмета какво направи да облекчи хората? Некадърните му служители само плямпат как хората не чистели и пишат хвалебствия колко велик е сегашния кмет. Да ама не- гледайте навън и си правете изводи. Нулеви управленски възможности!

1111
1111
18.01.2017 10:04 10:04

Стига сте се оплаквали бе хасковлии.Да бяхте взели да изчистите всеки по 1м нямше да има толкова сняг.

TDS
TDS
18.01.2017 10:08 10:08

Вие като сте толко кадърни изчистихте ли си пред жилището.Айде стига сте плюли не спряхте да злобеете срещу кмета,има фирма спечелила конкурс за снегопочистване,защо не роптаете срещу нея.И само в Хасково ли е така,не слушате ли че пътната обстановка в цяла България е такава ,ей недоволен народ само да плюе може

onia
onia
18.01.2017 10:24 10:24

Ей, престанете да говорите глупости. Всички ви знаем,кои сте плюнките на ония мошеник Иванов. Не лъжете още в 7:00 часа машини влязоха в забутаните улучки в кварталите. За това време и този огромен сняг града е почистен повече от перфектно. 2012 г. май забравихте плюнки на 1/4 по – малйо сняг ,как бе блокиран града даже и булевардите не се чистеха. Къса памет или по-точно така ви отърва.А,да не говорим за 2001 г.,когато т9тално бе блокиран града.

Back to top button