Регион

Пиян се заби с камион в канавка, серия кражби в снега

Пиян шофьор на камион Форд с прикачено ремарке се е забил в канавката на пътя за Хасково и е арестуван от харманлийските полицаи. Тестът с дрегер е отчел 1.46 промила алкохол в кръвта на 50-годишния жител на добричкото село Градница.

Трима непълнолетни димитровградчани са хванати за кражба от хипермаркет. Момчетата на възраст двама на 16 и 17-годишен са откраднали 3 парфюмни води от магазина в Димитровград.

Също за кражба в свиленградския арест са задържани двама жители на село Капитан Андреево. Мъжете на възраст 27 и 39 г. проникнали в дома на свой съселянин на улица „Граничар” през отворен прозорец и му задигнали телевизора.

Кражба от мазе е извършена в Ивайловград. След взломяване на врата е проникнато в мазето на блок на улица „Любимец” и са откраднати перфоратор, дрелка и пистолет за горещ въздух.

Кражба на монети е станала в Димитровград. След натиск с ръце е изкъртена пластмасова решетка на кафе-автомат на булевард „Христо Ботев” в града и са задигнати 30 лв. в монети.

Последната извършена кражба през денонощието е от лек авмтомобил Ситроен, паркиран на димитровградската улица „Средна гора”. След отваряне на незаключената му врата са откраднати СД и усилвател.

Саморъчно направени цигари иззеха униформените полицаи в Хасково. Те проверили дом на улица „Ятак” в областния град, обитаван от 46-годишен мъж. В шкаф в една от стаите, пакетирани в полиетиленови пликчета са намерени и иззети 160 къса папироси.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
рамбо
рамбо
18.01.2017 12:57 12:57

тоя дрегер е отчел 00.0 и е извън употреба стига сте го показвали не е нормално -обитак

Д.р Василев
Д.р Василев
18.01.2017 13:06 13:06

Това са на Кръшков простотиите,взел е снимка от нета.

Дедо
Дедо
18.01.2017 13:41 13:41

Тея с тоалетните води явно са били много вмирисани!

Back to top button