Хасковските ловци отстреляха 78 чакала

Хасково

Успешен лов на чакали извън горския фонд прибави в актива си ловната дружинка на Войводово с председател Марин Георгиев.

Както се полага, в края на ловния излет точните стрелци си направиха снимки за спомен с трофеите.

Общо 78 чакала са отстреляни на територията на ловното сдружение в Хасково, сочи последната месечна справка. Отлични са попаденията на дружинките в Книжовник, Николово, Гарваново, Долно Ботево, Пчелари, Тънково, Минерални бани, Сусам.

Под точния мерник са попаднали също 71 лисици и 2 вълка, 114 зайци, 16 скитащи кучета. Преди да настъпи крайният срок за отстрел на глигани, ловците са уцелили 67 животни през последния месец.

7 коментара

  • Браво, момчета! Зайците можеше да не ги стреляте, но с хищниците сте се справили блестящо!

  • Трепете наред,скоро в горите ще има само скитащи ловци,
    тогава трябва да се организира „“ЛОВ НА ЛОВЦИ““.

  • голяма гордост ,голяма работа да се снимаш пред трупове на невинни животни!!!! и аз това питам на кого пречат ,те си живеят в гората ,мамка ви комплексарска !!!! и вашето време ще дойде някога ,дано е мъчително!!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.