Лед скова центъра на Симеоновград, мъчат да отпушат шахти в Хасково

Хасково

От лед е скована централната част на Симеоновград. Там хора и техника работят усилено, за да почистят пешеходните зони, съобщават от областна администрация.

В община Хасково заместник-кметът Велин Балкански и специална комисия проверяват техниката и готовността й да почисти шахтите и възловите места в града.

Сняг

В същото време в Хасково продължава да има участъци, където буксуват коли, а хора ги бутат, за да потеглят.

Отпадна забраната за движение на тежки камиони по пътя за Кърджали. Сега от Хасково за Кърджали през Мост се пътува без ограничения, но при зимни условия.

В община Свиленград вече са отворени отсечките Щит – Сладун и Мустрак – Студена. Работи се по пътя Студена-Радовец и той за сега остава затворен за движение за всички автомобили.

Трите села от община Ивайловград – Покрован, Хухла и Камилски дол вече имат електрозахранване. Към 15 часа без ток е само село Сеноклас. Екипите на EVN работят по аварията.

Сега е моментът да се работи усилено за изчистване на снега, защото днес и утре не се очакват нови валежи, съветват от областна администрация.

Сняг

8 коментара

  • Ха тия в областна администрация много умни бе – сега бил момента за изчистване на снега – как сега бе, момента изтече преди няколко дни,сега вече е късно,ма то от областния нещо умно да сме чули,то и се вижда резултата от работата му по магистралите,пък за кмета на хасково да не говорим – там некадъ……а е пълна

  • Кметския екип на Хасково е възможно най слабия и лош в последните 30 години . А кмета да вземе да си подава оставката до като е време, И да не се излага повече,имаше уважението на много граждани ,но с тоя екип и с тая бездейност и без характерност всеки ден е станал за посмешище .

  • Алоооо, областна адмистрация. Някой от Симеоновград много Ви е излъгал. Никой от дни не чисти тротоарите. Никога града не е бил така изоставен.

  • Целия му екип е от високо планински граждани с 5 букви,той иска да изкара 2 години и на негово място някой да продължи останалите 2 години.и пенсия и заплата е по добре,комисионните ги вземат тези с 5 то букви за него само да лапа мухите.

  • Беливанов да си ходи,такъв безхарактерен и бездеен кмет не ни трябва,само ще затъва Хасково с такъв кмет и такъв немощен екип

    • Едни и същи коментари……………от едни същи хора……………….ако изобщо са ,,хора::……………..

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.