Любопитно

Торта, цветя и много поздравления за медиците от АГО в Деня на родилната помощ

Торта, цветя и много поздравления получиха работещите в хасковското АГО на днешния Бабинден, честван и като Ден на родилната помощ.

Първи с торта и цветя зарадваха медиците от младежката структура на ГЕРБ. Депутатът Евгения Ангелова връчи и поздравителен адрес, в който благодари за грижите, които са положили за нея преди 4 г. Ангелова допълва, че през цялото време е знаела, че е в сигурни ръце и пожела професионални успехи и повече бебета.

Кметът Добри Беливанов също изпрати поздравителен адрес, в който честити празника на работещите в Родилно и им пожелава здраве, висок професионализъм и винаги да виждат благодарност в очите на майките.

До обяд все още се чакаше първото бебе на Бабинден в Хасково.

Колективът ще празнува довечера в хасковски ресторант, а тържеството в отделението ще е в понеделник и в него традиционно ще участват малчугани от съседна до АГО детска градина.

Празник

Снимки: Павел Данев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Плетачка
Плетачка
21.01.2017 13:43 13:43

Тоз в червената жилетка доктор ли е? Страхотна жилетка!На санитарките мисля би подхождала повече.

Бабин ден
Бабин ден
21.01.2017 14:35 14:35

Само една акушерка ли има в това АГО години наред една и съща особа виждаме на този ден,как тази година липсва съпруга й просто е учудващо.

Един дядо
Един дядо
21.01.2017 15:32 15:32

Защо сте такива идиоти? Какво Ви пречи акушерката? Събота е на работа е… вие си лежите на топло сега, но жената е на работа? Тя нама ли си семейство, което му се иска да са си всички в къщи през почивните дни-има но е избрала една професия, която не позволява да си заключиш офиса и да си идеш у вас. Бебетата не се съобразяват с почивни дни и празници когато решат да се раждат.
А относно младите хора и депутатката , които днес са отишли да поздравят акушерите едно голямо БРАВО!

Виолетка
Виолетка
07.02.2017 17:13 17:13

И събота да е и който и да е друг ден все тя -изкипрена за поздравления и подаръци,като че ли другите нямат заслуги да приемат поздравления,това е всяка година,години наред ,как друга не се случи на работа тоя ден ,тя се изтрепала от работа като слушаме статистиката колко деца се раждат в Хасково…..

Back to top button