Спорт

Съдии спряха страхотните хандбалистки за Купата на България

Хандбалистките на Хасково изиграха страхотни мачове на старта на турнира за Купата на България при 19-годишните в Горна Оряховица.

По думите на президента на клуба Марияна Стаматова нашите са в топ форма. Хандбалистките се класираха първи в групата след три победи – над домакините с 34:14, Шумен (24:21) и Панагюрище (31:21).

В късния полуфинален мач, по думите на Стаматова, са се намесили съдиите, които са спрели устрема на хасковлийки. Срещата им с „Етър“ (Велико Търново) завърши 20:20 и след изпълнение на дузпи за финала се класираха „Етър“. В тази среща е отсъствала титулярната вратарка Даниела Дечева.

Така в неделя хандбалистките ще играят за бронзовите медали срещу Шумен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
както винаги
както винаги
21.01.2017 21:29 21:29

Да бе, то пьк все сьдиите виновни.

Kostadinka Paneva
Kostadinka Paneva
22.01.2017 9:16 9:16

Viarvam i sam sigurna v tova,koeto kazva M.Stamatova,ne e za parvi pat da se lansirat klubove ot parvata troika!Mnogo trudno se priema istinata ,che ima po dobri i v ujna BG.Borete se vse taka momicheta i rano ili kasno vremeto ,shte pokaje ,che ste nai dobrite!

Анонимен
Анонимен
22.01.2017 15:53 15:53

Ако си гледал мача,щеше да си на друго мнение

Back to top button